Gorbaçov fosur fosur uyudu!   Konuyu açan: yurtdisihaber   İlk Mesaj: 04-25-2012 (11:46)   Son Mesaj: 04-25-2012 (11:46)    Cevap: 0    Gösterim: 360  

    04-25-2012

    Gorbaçov fosur fosur uyudu!

    Gorbaçov fosur fosur uyudu!
    Nobel Ödülü Sahipleri Dünya Zirvesi'ne katılan eski Sovyetler Birliği Devlet Başkanı Mihail Gorbaçov, konferans sırasında uyuya kalınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

    ABD'nin Chicago kentinde 3 gün sürecek Nobel Ödülü Sahipleri Dünya Zirvesi'ne katılanlar arasında bulunan eski Sovyetler Birliği Devlet Başkanı Mihail Gorbaçov, konferans sırasında uyuya kalınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

    Uzun konuşmalarda sıkıldığı açıkça gözlenen 81 yaşındaki Gorbaçov bir anda başını öne eğerek uyumaya başladı. Barış İçin Yeni Tehditler başlıklı panel sırasında gerçekleşen olayda Gorbaçov'u uyandırmak ise bir kadın görevliye düştü. Kadın görevlinin omzuna dokunması ile gözlerini açan Gorbaçov daha sonra hiçbir şey olmamış gibi katılımcıları dinlemeye devam etti.

    Panele katılanlar arasında ABD eski Başkanı Jimmy Carter, Güney Afrika eski Devlet Başkanı F. W. de Klerk ve Polonya eski Devlet başkanı Lech Walesa da bulunuyordu.

    Gorbaçov'dan Obama'ya destek

    Pazartesi günü yine Chicago'da bir lisede konuşan Gorbaçov ABD Başkanı Barack Obama'yı desteklediğini açıkladı:

    "2008 yılında iki öğrenci beni sıkıştırıp Obama'yı destekleyip desteklemediği sormuşlardı. Tabii Obama'nın yaptıklarını sevmeyen pek çok insan var. Fakat ben ona olumlu bakıyorum. Obama'yı destekleyeceğim. Hala başka bir Soğuk Savaş, silahlanma yarışı, silah ticareti ve askeri müdahaleler isteyenler var. Onlar başarılı olamayacaklar"




    Gorbaçov fosur fosur uyudu! Yorumları