60´lık Putinler´in 3. çocuk azmi!   Konuyu açan: yurtdisihaber   İlk Mesaj: 04-19-2012 (08:44)   Son Mesaj: 04-19-2012 (08:44)    Cevap: 0    Gösterim: 506  

    04-19-2012

    60´lık Putinler´in 3. çocuk azmi!

    60´lık Putinler´in 3. çocuk azmi!
    Başbakan Erdoğan'ın tavsiyesini ülke politikasına çeviren ve üçüncü çocuğu doğuranlara yardım sözü veren Rusya Başbakanı Putin bu çağrıya ilk kendi uydu.

    Devlet Başkanlığı seçimleri öncesinde Rusya"nın gücünü koruması için üçüncü çocuğu doğuranlara yardım sözü veren Putin bu çağrıya ilk kendi uydu. 2 kızı olan Rus liderin 54 yaşıdaki eşinin hamile olduğu iddia edildi

    Rusya"da geçen ay yapılan seçimlerde üçüncü kez Devlet Başkanlığı koltuğuna oturan Başbakan Vladimir Putin"in Rusya nüfusunu artırmak için açıkladığı teşvik paketine ilk kendisi uydu. Putin, 4 Mart"taki seçimler öncesinde yaptığı bir kampanya konuşmasında, Rusya"nın nüfusunu 143 milyondan 154 milyona çıkarma sözü vererek, üçüncü çocuğa sahip olan ailelere 7 bin ruble (Yaklaşık 410 TL) yardım yapacağını ilan etti. Rus lider 60 yaşında olmasına rağmen üç çocuk politikasına ilk uyan isim oldu. 27 yaşında Mariya ve 26 yaşında Yekaterina isminde iki kızı olan Putin"in 54 yaşındaki eşinin üçüncü çocuğuna hamile olduğu öne sürüldü. Rus hükümetinin ağır toplarından birisi olan Rusya Federasyon Konseyi Başkanı Valentina Matvienko, Lutmila Putina"nın 7 aylık hamile olduğunu ve bebeği ile ilgili tesler yaptırmak için Almanya"ya gittiğini öne sürdü.

    Hastane de doğruladı


    Srebro Dajd radyosuna konuşan Matvienko, Ludmila ile seçim öncesi görüştüğünü ifade ederek, "Ludmila kendisini çok iyi hissediyordu. Hatta bebeğin cinsiyeti bile belli. Ama resmi bir açıklama yapmadan benim medyaya konuşmamı istemedi" diye konuştu. Bunun üzerine radyo Ludmila Putin"in Almanya"da kontrole gittiği Münih kentindeki Ludwig Maximilian Üniversite Hastanesi ile irtibata geçti. Hastanenin profesörlerinden Klaus Fries, radyoya yaptığı açıklamada, "Yaşına rağmen Bayan Putin ve bebeğinin sağlığı gayet iyi. Endişelenecek bir durum yok" dedi.

    Vatan




    60´lık Putinler´in 3. çocuk azmi! Yorumları