Kolombiya´da Obama´ya koruma şoku   Konuyu açan: Gurbetten   İlk Mesaj: 04-14-2012 (22:44)   Son Mesaj: 04-14-2012 (22:44)    Cevap: 0    Gösterim: 373  

    04-14-2012

    Kolombiya´da Obama´ya koruma şoku

    Kolombiya´da Obama´ya koruma şoku
    Kolombiya’daki Amerikan Devletleri Zirvesi öncesi, Obama’yı koruyan 12 gizli servis ajanının ismi fuhuş olayına karıştı. Korumalar görevden alındı.

    Ajanların bir fuhuş olayına karıştığı iddia edildi.Ajanların, zirvenin yapılacağı Cartagena şehrinde bir fuhuş vakasına karıştıkları iddialarıyla ilgili olarak Associated Press"in görüştüğü gizli servis sözcüsü, iddiaları ne doğruladı ne de yalanladı.

    Adının açıklanmasını istemeyen bir ABD"li yetkili ise 12 ajanın görevden alındığını doğruladı. Hakkında fuhuş iddiaları ortaya atılan ajanlardan bazılarının evli olduğu belirtildi.

    Gizli servis sözcüsü Edwin Donovan, görevden alınan ve ABD"ye geri gönderilen ajanların yerine başka ajanların görevlendirildiğini söyledi.

    Donovan, ajanların görevden alınmasına gerekçe gösterilen "suiistimal" vakasının Obama dün Cartagena"ya ulaşmadan önce meydana geldiğini söyledi.

    Hürriyet.




    Kolombiya´da Obama´ya koruma şoku Yorumları