New York´ta oyuncak el bombası paniği   Konuyu açan: yurtdisihaber   İlk Mesaj: 04-13-2012 (01:47)   Son Mesaj: 04-13-2012 (01:47)    Cevap: 0    Gösterim: 357  

    04-13-2012

    New York´ta oyuncak el bombası paniği

    New York´ta oyuncak el bombası paniği
    New York’ta 11 Eylül saldırılarının gerçekleştirildiği bölgedeki bir binada bulunan şüpheli paket nedeniyle alarma geçen New York polisi rahat nefes aldı.

    New York"ta 11 Eylül saldırılarının gerçekleştirildiği bölgedeki bir binada bulunan şüpheli paket nedeniyle alarma geçen New York polisi paketin içerisinden oyuncak bir el bombası çıktığını açıkladı.

    Aralarında Merrill Lynch, Deloitte, Oppenheimer Funds gibi şirketlerin New York merkezlerinin bulunduğu binanın posta ve kargo dağıtım paketlerinin bulunduğu odada güvenlik kontrolü sırasında bir paketin içerisinde el bombasına benzeyen bir cisim tesbit edildi.

    Bina güvenliğinin, polise haber vermesinin ardından güvenlik güçleri acil olarak yüzlerce kişinin çalıştığı binayı tahliye etti. Olay yerine çok sayıda itfaiye, ilk yardım ve polis ekipleri gönderildi. Bölgede yaşanan panik nedeniyle bazı cep telefonu hatları kitlendi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları paketin içerisinde bulunanan el bombasının oyuncak olduğunu tesbit etmesinin ardından bina çalışanlarına yeniden işyerlerine dönmeleri çağrısı yapıldı.




    New York´ta oyuncak el bombası paniği Yorumları