İspanya Kralı´nın torunu kendini vurdu   Konuyu açan: yurtdisihaber   İlk Mesaj: 04-10-2012 (17:44)   Son Mesaj: 04-10-2012 (17:44)    Cevap: 0    Gösterim: 472  

    04-10-2012

    İspanya Kralı´nın torunu kendini vurdu

    İspanya Kralı´nın torunu kendini vurdu
    İspanya Kralı Juan Carlos'un en büyük torunu 13 yaşındaki Felipe Juan Froilan, atış talimi yaparken kazayla ayağını vurdu.

    Kraliyet Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Kral Juan Carlos'un torunu Froilan'ın dün Soria kentindeki aile çiftliğinde bir av tüfeğiyle atış talimi yaptığı sırada kazayla sağ ayağını vurduğu bildirildi.

    2009 Aralık ayında boşanan Kral'ın en büyük kızı Elena'nın oğlu olan Froilan'ın atış talimi yaptığı sırada babasının da yanında olduğu belirtildi. 36 kalibrelik fişekle yaralanan Froilan'ın hemen Soria'daki Santa Barbara hastanesine götürüldüğü, ilk müdahalenin ardından Madrid'deki bir kliniğe getirildiği kaydedildi.

    Bu arada İspanya'da mevcut silah kullanma yasasına göre, sadece 14 yaşından büyüklere ailesinin gözetiminde ve silah kullanmaya izin veriliyor.

    Temmuz ayında 14 yaşına girecek Froilan, yaralanmasının yanı sıra yasayı da çiğnerken, babası Jaime de Marichalar'a 3 bin avroya kadar para cezası verilebileceğine vurgu yapıldı.




    İspanya Kralı´nın torunu kendini vurdu Yorumları