Muhteşem Yüzyıl´ın muhteşem dönüşü   Konuyu açan: yurtdisihaber   İlk Mesaj: 04-02-2012 (12:47)   Son Mesaj: 04-02-2012 (12:47)    Cevap: 0    Gösterim: 991  

    04-02-2012

    Muhteşem Yüzyıl´ın muhteşem dönüşü

    Muhteşem Yüzyıl´ın muhteşem dönüşü
    Rusya'da yayımlanan ilk 13 bölümüyle büyük ilgi gören Muhteşem Yüzyıl dizisinin ilk bölümleri dün 11 saat aralıksız gösterilerek rekora imza attı.

    Rusya'da Türkçe yayın yapan internet sitesi ''Turkrus.com'', federal kanallardan ''Damaşnıy TV''nin yaptığı duyuruda, ''Muhteşem Yüzyıl'' dizisinin yeni bölümlerinin 7 Nisan'dan itibaren yeniden yayımlanacağını duyurduğunu belirtti.

    Damaşnıy TV dün, Muhteşem Yüzyıl'ın daha önce yayımladığı ilk 13 bölümünü yerel saatle 10.10'dan 23.00'e kadar aralıksız yaklaşık 11 saat izleyiciyle buluşturdu; kısa reklam araları dışında herhangi bir kesinti olmadı.

    Rusça ''Velikolepniy Vek'' (Muhteşem Yüzyıl) adıyla yayımlanan dizinin Damaşnıy TV'de 7 Nisan'daki tanıtımlarıyla ilgili olarak ''Roksalana (Hürrem) ve Süleyman'ın'' öyküsü devam ediyor denildi.

    Damaşnıy TV'deki ilk 13 bölümün ardından diziye ara verilmesine seyirciler büyük tepki göstermişti.

    Muhteşem Yüzyıl dizisinin gelen baskılar yüzünden kaldırıldığı iddiası üzerine kanal yetkilileri, sadece 13 bölümlük anlaşma yapıldığını ve yeni bölümlerin alımı için görüşüldüğünü söylemişti.

    Dizinin fragmanlarında, ''Saray dekorasyonu, mükemmel şık giysiler ve dünyadaki inanılmaz başarı. Sultanın kalbini çalan Cariye Roksalana'nın (Hürrem) öyküsü...Roksalana ve Süleyman'' ifadesi kullanılıyor.




    Muhteşem Yüzyıl´ın muhteşem dönüşü Yorumları