Hugo Chavez dikişlerini aldırdı   Konuyu açan: yurtdisihaber   İlk Mesaj: 03-24-2012 (11:39)   Son Mesaj: 03-24-2012 (11:39)    Cevap: 0    Gösterim: 330  

    03-24-2012

    Hugo Chavez dikişlerini aldırdı

    Hugo Chavez dikişlerini aldırdı
    Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, Küba'nın başkenti Havana'da 26 Şubat'ta leğen kemiği bölgesindeki tümör için geçirdiği ameliyat yerindeki dikişlerinin alındığını açıkladı.

    Venezuela'nın 57 yaşındaki Devlet Başkanı, destekçilerine telefonla yaptığı açıklamada, dikişlerinin alındığını ve bir süredir fizik tedavi gördüğünü belirterek, bundan sonra kanserin yeniden ortaya çıkmasını önlemek için radyoterapi almayı planladığını söyledi.

    Chavez, televizyonda yayınlanan açıklamasında ayrıca, Ekim ayında yapılacak seçimleri kazanma sözü verdi ve destekçilerinden birlik halinde olmayı sürdürmelerini istedi.

    Venezuela Devlet Başkanı geçen yıl kanser teşhisiyle Küba'da ilk ameliyatını olmuştu. 26 Şubat'taki ameliyatta da Kübalı doktorlar, Chavez'in leğen kemiği bölgesinden yaklaşık 2 santimetre büyüklüğünde bir tümör çıkarmışlardı. Chavez, Havana'da üç hafta kaldıktan ülkesine dönmüştü.




    Hugo Chavez dikişlerini aldırdı Yorumları