´Suikast planıyla ilgili bize de bilgi verildi´   Konuyu açan: Gurbetten   İlk Mesaj: 02-27-2012 (16:10)   Son Mesaj: 02-27-2012 (16:10)    Cevap: 0    Gösterim: 438  

    02-27-2012

    ´Suikast planıyla ilgili bize de bilgi verildi´

    ´Suikast planıyla ilgili bize de bilgi verildi´
    Rusya Başbakanı Vladimir Putin'e yönelik suikast planı iddiası ve bir Kazakistan vatandaşının da olaylara karıştığına yönelik iddialarla ilgili Kazakistan'ın bilgilendirildiği ifade edildi.

    Kazakistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İlyas Omarov, Rusya Başbakanı Vladimir Putin'e yönelik suikast planıyla ilgili olarak Ukrayna hükümetinin kendilerine bilgi verdiğini söyledi.

    Omarov, haftalık basın bilgilendirme toplantısı sırasında bir soru üzerine, Odesa'da bir evde meydana gelen patlama sonrasında ortaya çıkan suikast planıyla ilgili olarak tutuklanan Kazakistan vatandaşının şu anda tutuklu olduğunu, olayla ilgili incelemenin sürdüğünü kaydetti.

    "İtar-tass"ta verilen bilgiye göre, 4 Şubat'ta Odesa'da tutuklanan ve Putin'e suikast hazırlığı yaptıkları belirtilen 3 kişi arasında 28 yaşındaki Kazakistan vatandaşı İlya Pyanzin de bulunuyor.




    ´Suikast planıyla ilgili bize de bilgi verildi´ Yorumları