´Wulf konuştuklarının kurbanı´   Konuyu açan: yurtdisihaber   İlk Mesaj: 02-17-2012 (18:27)   Son Mesaj: 02-17-2012 (18:27)    Cevap: 0    Gösterim: 433  

    02-17-2012

    ´Wulf konuştuklarının kurbanı´

    ´Wulf konuştuklarının kurbanı´
    Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff'un istifasını değerlendiren SPD Hamburg eyalet milletvekili Ali Rıza Şimşek, istifa kararını doğru bulduğunu belirterek, "Sayın Wulf yaptıklarının değil, konuştuklarının kurbanı oldu" dedi.

    Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff'un istifasını değerlendiren Alman Sosyal Demokrat Parti(SPD) Hamburg eyalet milletvekili Ali Rıza Şimşek istifa kararını doğru bulduğunu belirterek, "Sayın Wulf yaptıklarının değil, konuştuklarının kurbanı oldu" dedi.

    Cumhurbaşkanı Wulff'un istifa kararının ardından bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Şimşek şunları söyledi:

    "Almanya Cumhurbaşkanı Wulff'un istifa kararını partisi açısından doğru buluyorum. Sayın Wulf yaptıklarının değil, konuştuklarının kurbanı oldu. Onun istifasi bizim için ne kayıp ne de kazançtır. Wulff'un basında yer alan iddialarla Cumhurbaşkanlığı makamının zedelendiğini düsünüyorum. Umarım bundan sonra herkese hitap eden bir Cumhurbaşkanı tekrar göreve gelir. Her ne kadar Sayın Wulff, 'İslam Almanya'nın bir parçasıdır' şeklinde bir beyanda bulunmuşsa da bu yöndeki açıklama göçmen ülkesi Almanya'da artık doğal karşılanmalıdır."

    ANKA




    ´Wulf konuştuklarının kurbanı´ Yorumları