Otobüs şoförünün çılgınlığı VİDEO   Konuyu açan: Gurbetten   İlk Mesaj: 02-17-2012 (18:26)   Son Mesaj: 02-17-2012 (18:26)    Cevap: 0    Gösterim: 447  

    02-17-2012

    Otobüs şoförünün çılgınlığı VİDEO

    Otobüs şoförünün çılgınlığı VİDEO
    Bir otobüs şoförü, akıp giden trafiktte önünde giden bisikletli sürücüye sinirlenince aracıyla bisikletli sürücüye çarptı. Talihsiz bisikletli metrelerce ileri fırladı.



    İngiltere'de şoförlüğünü yaptığı halk otobüsünü 'bir silaha' çeviren maganda şoför, ölüme sebebiyet vermek suçlamasıyla 17 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    29 yaşındaki Gavin Hill adlı şoför, Bristol'da yolda ilerlerken önündeki Phillip Mead adlı bisiklet sürücüsünün yavaş ilerlemesine sinirlendi. Daha sonra bisikleti sollamaya çalışan çılgın sürücü bir anda otobüsü bisikletin üzerine kırdı.

    Otobüsün çarpmasıyla bisiklet ve sürücüsü metrelerce yolun kenarına fırladı. Olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kazanın ardından Mead'ın bacağında ve bileklerinde kırıklar oluşurken, maganda şoför Hill de gözaltına alındı.

    Dün mahkemeye çıkarılan Hill, 17 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme gerekçeli kararında bunun basit bir kaza olarak değerlendiremeyeceğini ve Hill'in, otobüsünü 'bir silah gibi kullanarak' bisiklet kullanıcısı Mead'i kasten öldürmeye teşebbüs ettiğini duyurdu.



    Maganda şoförün kurbanı olan, iki çocuk babası, bilgisayar programcısı Mead'in ise bacağında ve bileklerinde oluşan kırıklar nedeniyle 2 hafta hastanede tedavi gördüğü ve aylardır işini yapamadığı belirtildi.




    Otobüs şoförünün çılgınlığı VİDEO Yorumları