Küçü kız Putin´e böyle fırça attı- Video   Konuyu açan: Gurbetten   İlk Mesaj: 02-17-2012 (12:15)   Son Mesaj: 02-17-2012 (12:15)    Cevap: 0    Gösterim: 460  

    02-17-2012

    Küçü kız Putin´e böyle fırça attı- Video

    Küçü kız Putin´e böyle fırça attı- Video
    Rusya Başbakanı Vladimir Putin Moskova’daki kanserli çocukların tedavi edildiği bir hastaneyi ziyareti sırısında ilginç bir tepkiyle karşılaştı.



    Rusya Başbakanı Vladimir Putin Moskova"daki kanserli çocukların tedavi edildiği hastanedeyi ziyareti sırasında ilik nakli ameliyatı geçiren ve adı Sonya Pyatnitsa olan küçük bir kızın tepkisiyle karşılaştı. Sonya"Sizi tanıdım, Putin"siniz " diyerek Rus liderle sohbete başladı. Sonya, "Sizinle geçen yıl tanıştık. Beni Kremlin"e götürmeye söz vermiştiniz" dedi. Putin"in "Peki ne oldu" sorusuna çekinmeden cevap veren Sonya, "Götürmediniz ama" diye sitem edince salonda kahkahalar koptu. Bunun üzerine Putin kızın önünde diz çökerek "9 Mayıs Zafer Bayramı"nda seni Kremlin"e götüreceğim" sözü verdi. Sonya, "Babamı da yanımda getirebilir miyim" deyince Putin gülerek, "Tabii, ama annen için neden sormuyorsun" karşılığını verdi. Kız da "Tamam annemi de alayım" dedi. Sonya"nın 2008"de ilik nakli ameliyatı geçirdiği ancak sonucun başarılı olmadığı belirtildi.

    İşte o ilginç diyalog...





    Küçü kız Putin´e böyle fırça attı- Video Yorumları