Göcmenlere SPÖ´den Tesekkür Paketi   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 10-16-2009 (12:27)   Son Mesaj: 10-16-2009 (12:27)    Cevap: 0    Gösterim: 1550  

    10-16-2009

    Göcmenlere SPÖ´den Tesekkür Paketi

    Camilerde de propagandası yapılarak oy toplanan SPÖ aldığı oylar kaşılığında Göçmenlere bir hediye paketi hazırladı. Bu paket 1 ocaktan itibaren yürürlüğe giriyor.

    SPÖ ye şartsız destek veren dernek ve bu derneklerin gözünü kapa oyunu at dediği vatandaşlara ibret ile duyurulur. Körü körüne desteğin geldiği son nokta burasıdır. Ayrıca SPÖ den Viyana Belediye Meclis Üyesi Omar Al-Rawi bu yasa hakkında ne düşünmektedirler, Yeşillerin yasağa karşı yürüyüşlerine nasıl bakıyorlar kendileride katılacaklarmı merak konusu?

    Avusturya'da koalisyon hükümeti, ülkede çalışmak ve ikamet etmek isteyen yabancı iş gücü ve mültecilere ağır koşullar getiren yeni bir yabancılar yasası hazırladı.

    SPÖ ve ÖVP nin beraber hazırladıkları yasaya göre aile birleşiminde yaş sınırı 18 den 21 e yükseltiliyor. Ayrıca Vize uzatmak için asgari kazanç şartı getiriliyor.

    Yasağa FPÖ ve BZÖ destek olurken Yeşiller karşı çıkıyor. 20 Ekimde protesto gerçekleştirecek olan Yeşiller tüm dernekleri bu prtestoya katılmaları için davet etti.




    Göcmenlere SPÖ´den Tesekkür Paketi Yorumları