Sofia'dan Silvio'ya çöp ültimatomu   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 06-28-2008 (14:16)   Son Mesaj: 06-28-2008 (14:16)    Cevap: 0    Gösterim: 630  

    06-28-2008

    Sofia'dan Silvio'ya çöp ültimatomu

    Napolili Sophia Loren, yaşadığı Cenevre’den Roma’ya seslendi: "İnsan içine çıkamaz oldum. Herkes Napoli’nin çöplerini soruyor. Hükümet çare bulsun."

    Ünlü İtalyan yıldız Sofia Loren, Silvio Berlusconi hükümetine çatarak Napoli’nin Pozzuoli semtinde bulunan doğduğu evinin önünün çöplük haline geldiğini ve dünyaya rezil olduğunu söyledi. Sofia Loren, doğup büyüdüğü, sokağında oynadığı yoksul evinin önünde dağ gibi biriken çöplerden artık utandığını belirterek, şöyle konuştu: "Bu çöp felaketinden Napoli’nin kurtarılması gerekir. Ama hiçbir girişim yapılamıyor. Bu ulusal bir utançtır ve faturası inanılmaz boyutlara ulaştı. Bu çevresel trajediyi bize yaşatanları affetmem mümkün değil. Dünya bizimle alay ediyor." İsviçre’nin Cenevre kentinde yaşayan Sofia Loren, şöyle devam etti: "İnsan içine çıkamaz oldum. Herkes Napoli’nin çöplerini soruyor. Ben, 2.Dünya Savaşı’nı yaşamış biri olarak, o zor yılların üstesinden gelebildiğimize tanık oldum. Şimdi çöp savaşını kaybediyoruz. Hükümet buna ivedilikle çare bulmalı."




    Sofia'dan Silvio'ya çöp ültimatomu Yorumları