Yasak sınırı tanımıyor   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 06-10-2008 (12:29)   Son Mesaj: 06-10-2008 (12:29)    Cevap: 0    Gösterim: 834  

    06-10-2008

    Yasak sınırı tanımıyor

    Öğrencisiyle ilişkiye girdi. Tutuklanacağını anlayınca öğrencisi ve çocuklarını alıp kaçtı.


    Amerika'da yasak ilişkisi ortaya çıkan kadın öğretmen, tutuklanacağını anlayınca, ilişkiye girdiği 16 yaşındaki öğrencisi ve iki çocuğu ile birlikte kayıplara karıştı.

    ABD’de öğrencisiyle cinsel ilişki yaşayan öğretmenler skandalına bir yenisi daha eklendi. Florida’nın Santa Rosa kentinde evli ve 3 çocuk annesi öğretmen Angela Leavitt’in baştan çıkardığı 16 yaşındaki öğrencisi ile ilişkisi, öğrencinin cep telefonuna gelen cinsel içerikli mesajların ailesi tarafından fark edilmesiyle ortaya çıktı.

    Yolladığı mesajlarda, öğrencisine kendisinden çocuk sahibi olmak istediğini de dile getiren öğretmen, polislerin kendisi ve çocuk yaştaki sevgilisini sorgulamaya başlaması üzerine kayıplara karıştı. Önce çalıştığı okuldan istifa eden öğretmenin kaçarken, 16 yaşındaki öğrencisi ile iki çocuğunu da yanına aldığı belirtildi. Polis her yerde öğretmen Angela Leavitt ve kaçamak ilişki yaşadığı öğrencisi ile Leavitt’in 10 yıllık evliliğinden olma çocuklarını ararken, çaresiz kalan kadın öğretmenin eşi Greg Leavitt, karısına çocuklarını bir an önce eve getirmesi çağrısında bulundu.

    Öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren öğretmenlerin yarattığı skandal ABD’de neredeyse günlük haber konuları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda da Kentucky eyaletinde yaşayan 25 yaşındaki bir öğretmen, 14 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girdiği için mahkum olmuştu. Yanına beş yaşındaki oğlunu da alarak genç öğrencisi ile Meksika’ya kaçan Angela Renee Comer adlı öğretmen, 10 yıl hapis cezasına çaptırılmış, Comer’e bu ceza sadece küçük çocukla cinsel ilişkiye girdiği için değil, onu alıkoyduğu için de verilmişti




    Yasak sınırı tanımıyor Yorumları