Ölümü haber verdi   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 06-10-2008 (12:27)   Son Mesaj: 06-10-2008 (12:27)    Cevap: 0    Gösterim: 982  

    06-10-2008

    Ölümü haber verdi

    Japonya'da 7 kişiyi öldüren kişinin öldürme olayı önceden internetten ilan ettiği ortaya çıktı.


    Alışveriş merkezinde cinnet...

    Japonya’nın başkenti Tokyo’da akli dengesinin bozuk olduğu sanılan bir kişi, çarşı içinde 18 kişiyi bıçaklayıp 7’sini öldürdü. Cinnet geçiren adamın öldürme olayını önceden bir cep telefonu şirketinin internet sitesinde ilan ettiği ortaya çıktı.

    Katil, polise "Hayattan yoruldum. Bu çarşıya adam öldürmeye geldim. Kim olursa olsun fark etmezdi" dedi.

    TOKYO’nun "Elektrik Şehri" diye bilinen ve elektronik eşya satılan mağazaların bulunduğu Akihabara bölgesinde bir kamyonla kalabalığın içine dalan kişi, elindeki bıçağı karşısına çıkan insanlara rasgele saplamaya başladı. Kyodo haber ajansı, saldırıda yaşları 19 ile 74 arasında 6 erkeğin ve 21 yaşında bir kadının öldüğünü bildirdi.

    Polis, 11 kişinin de yaralandığını açıkladı. Bir görgü tanığı, NHK televizyonuna yaptığı açıklamada, "Adam kurbanlarını keserken çılgın gibi bağırıyordu. Bu çarşıya sürekli gelirim. Bu yüzden olay beni fena halde sarstı" dedi.

    "Hayattan yoruldum. Çarşıya da adam öldürmeye geldim" diyen zanlı tutuklanırken, ucuz elektronik cihazlar satılan ve genellikle kalabalık olan çarşı, olay yerinde inceleme yapan polis tarafından boşaltıldı. Cinayet olaylarının pek sık görülmediği Japonya’da, 7 yıl önce de bir akıl hastası bir ilkokulda 8 öğrenciyi bıçaklayarak öldürmüştü.




    Ölümü haber verdi Yorumları