Isveç'te Banka Soyguncuları Hedef şaşırdı   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 06-10-2008 (09:21)   Son Mesaj: 06-10-2008 (09:21)    Cevap: 0    Gösterim: 590  

    06-10-2008

    Isveç'te Banka Soyguncuları Hedef şaşırdı

    İsveç'te bir grup hırsız, yaklaşık bir hafta önce taşınan bankaya girmeye çalıştı. Camları kesip içeri giren hırsızlar, içerisinin boş olduğunu görünce yan taraftaki başka bir bankayı soydu.

    Årjäng kentindeki Westra Wermlands Sparbank isimli bankayı soymaya giden soyguncular, 1 hafta önce taşınmış bankanın camlarını kesti. Polis şefi Kent Gustavsson, "Soymaya gittikleri yerde haydutlar ne personel ne de para buldular" dedi.


    Hırsızlar, bankanın taşınmış olduğunu, camı kesip de içine girdikten sonra anladı. Banka bir hafta önce 200 metre ilerideki bir başka yere taşınmıştı. Durumun farkına varan ve elleri boş dönmemek için de en yakındaki başka bir bankaya yönelen hırsızlar, Nordea Bank'ı silah tehdidi ile soydu. Polis, henüz ne kadar para çalındığını açıklamadı. Soygunda bir sivil polisin de vurulduğu öğrenildi.

    Charlottenberg'de de yakın zamanda 2 banka soygunu yaşanmıştı. Polis, hırsızların aynı kişiler olduğunu düşünüyor. İsveç polisi, helikopter ve polis köpekleriyle hırsızları yoğun bir şekilde arıyor




    Isveç'te Banka Soyguncuları Hedef şaşırdı Yorumları