Öğrenciye Ebay kazığı   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 01-15-2008 (14:32)   Son Mesaj: 04-28-2008 (15:15)    Cevap: 3    Gösterim: 3490  

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen alptraum
  • 1 gönderen Metin mete

    01-15-2008

    Öğrenciye Ebay kazığı

    Öğrenciye Ebay kazığı
    Almanya'nın Werther kentinde oturan Ordulu Erol Us (29) internetteki alışveriş sitesi Ebay'den 300 Euro'ya satın aldığı cep telefonu yerine boş karton gelince şaşkına döndü.

    Açık artırmada cep telefonu satın aldığını zanneden üniversite öğrencisi Us, başına gelen ilginç olayı şöyle anlattı:

    'Açık artırmada Nokia cep telefonunun fotoğrafı duruyordu. Açık artırmaya girerek telefonu satın aldığımı düşündüm. Meğerse satan kişi cep telefonu değil, cep telefonu kartonu satıyormuş. Fakat yazıyı öyle yazmış ki, sanki cep telefonu satıyor gibi anlaşılıyordu. Kartonu açtığımda kutunun boş olduğunu görünce adeta şok oldum.

    Açıkça kazık yedim. Hemen Ebay şirketini arayarak şikayette bulundum. Ödediğim miktarın belli bir bölümünü geri ödeyeceklerini söylediler. Bu arada malı satan kişiyi Ebay'den attıklarını söylediler. Ama bu arada benim param yandı. Ebay'de alışveriş yaparken, çok dikkat etmek gerekiyor. Yazıları dikkatle okumadan sakın benim düştüğüm hataya düşmeyin.'




    Öğrenciye Ebay kazığı Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  04-27-2008, 23:49


    Tabiki ebay gibi satis yerlerine kim güvenebilirki Ancak satisi yapan kisinin daha önce satis yapip yapmadigi ve Yildizinin ne kadar oldugu güvenilir olup olmadigi incelenmesi gerekir.

    Dedigi gibide inceden inceye herseyi okumak lazim bende buna benzer saturn magazasindan web sitesi programi yapimi almistim kutunun üstünde hersey var yaziyor 30 euro ama en altina kücücük yazilmis kelimeleri görmedim orada bu internet adresine gidip aylik abone olup 2 yillik abonelik sartiyla böyle bir islemi yapmam gerektigi yaziyordu ama hemen iade ettimki kurtuldum nerede 30 euro nerede 300 euro

    Cok dikkatli olmak lazim
    yabanGülü bunu beğendi.
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum

      Permalink - Mesaj no 2  04-28-2008, 07:14


    Ben elektronik araba ve ne lazimsa cogunu ordan yaparim ama bu güne kadar hic raslamadim böyle bir oyuna.Ama Türk gazetelerindeki satislarda öyle kaziklar yedimki simdi kimse bana Türk gazetelerinden alisveris yaptiramaz..
    yabanGülü bunu beğendi.

      Permalink - Mesaj no 3  04-28-2008, 15:15


    Metin mete´isimli üyeden Alıntı
    Ben elektronik araba ve ne lazimsa cogunu ordan yaparim ama bu güne kadar hic raslamadim böyle bir oyuna.Ama Türk gazetelerindeki satislarda öyle kaziklar yedimki simdi kimse bana Türk gazetelerinden alisveris yaptiramaz..



    ne derler kardesim sütten agizi yanan yogurdu üfleyerek yermis (insallah dogru söylemisimdir seninkide o hesap.
    yabanGülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) yabanGülü