Fritzl`in Çocukları Halka Teşekkür Etti   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 05-17-2008 (21:22)   Son Mesaj: 05-17-2008 (21:22)    Cevap: 0    Gösterim: 1611  

    05-17-2008

    Fritzl`in Çocukları Halka Teşekkür Etti

    Avusturya’da babasının 24 yıl boyunca tecavüzüne uğrayan Elisabeth Fritz ve çocuğu yazılı bir açıklamayla desteklerinden dolayı halka teşekkür etti ve bir gün tekrar normal yaşama dönme umutlarını dile getirdi.

    73 yaşındaki babası Josef Fritzl’in 24 yıl boyunca evlerinin bodrumda tecavüzüne uğrayan Elisabeth Fritzl ve bu ensest ilişkiden olma 6 çocuğu ilk kez açıklama yaptı. Elisabeth ve çocukları el yazısıyla hazırladıkları posterde, halka zor günlerindeki desteği için teşekkür ettiler.

    Fritzl`in Çocukları Halka Teşekkür Etti

    Elisabeth'in istekleri: Kızım Kerstin'in iyileşmesi, çocuklarımın sevgisi, ailemin korunması ve çevremde yüreği sevgiyle dolu, anlayışlı insanlar görmek...
    Avukatları, Elisabeth Fritzl ve çocuklarının durumlarının hızla iyiye gittiğini söylerken, medyada haklarında çıkan pek çok iddiayı da yalanladı.

    Avukat, Elisabeth Fritzl’ın fiziksel olarak iyi göründüğünü ayrıca müvekkilerinin çevreleriyle normal bir şekilde iletişim kurabildiklerini de belirtti.

    Suçunu itiraf eden Josef Fritzl’in gözaltı süresi geçen hafta bir ay süreyle uzatılmıştı.

    Fritzl`in Çocukları Halka Teşekkür Etti

    Elisabeth'in çocuklarından Felix'in isteği: Kayak yapmak, arabaya binmek, top oynamak, yüzmek, başka çocuklarla oyun oynamak, çimende koşmak ve arkadaşlık etmek.

    Josef Fritzl’in, kızı Elisabeth’i 18 yaşındayken bodruma kilitlediği, kızından 7 çocuk sahibi olduğu, bunlardan birinin doğduktan sonra öldüğü ortaya çıkmıştı. Fritzl’in kızıyla, kızından olan çocuklarının esareti, 19 yaşındaki hiç gün ışığı görmemiş çocuğu Kerstin’in hastalanması üzerine anlaşılmıştı.




    Fritzl`in Çocukları Halka Teşekkür Etti Yorumları