Almanya'dan Şehitkamil'e uzanan el   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 01-14-2008 (10:10)   Son Mesaj: 01-14-2008 (10:10)    Cevap: 0    Gösterim: 1383  

    01-14-2008

    Almanya'dan Şehitkamil'e uzanan el

    Almanya'nın Bremen şehrinde başlattığı 'Dost Eli' yardım kampanyasını başarı ile sürdüren Gaziantep'li işadamı, Şehitkamil Belediyesi ili işbirliği yaparak Sevgi Mağazası'na yardımda bulunacak.

    Almanya'dan Şehitkamil'e uzanan el

    Beremen'de Türkiye'deki yardıma muhtaç aileler için 'Dost Eli' kampanyasını başlatan Bremen Galatasaray Taraftarlar Dernek Başkanı Hasan Küşneci, Türkiye'deki ziyaretlerini de sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi'nin 'Sevgi Mağazası' projesini duyan ve bu konuda görüşmek üzere memleketi Gaziantep'e gelen Küşneci, bir Gaziantep'li olarak kendi memleketinde bu projeyi sürdürmekten mutluluk duyacağını belirtti. Küşneci, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'yı makamında ziyaret ederek, kampanya hakkında bilgi verdi. Ziyarette, Şehitkamil Belediyesi'nin başlatmış olduğu Sevgi Mağazası projesini 'Dost Eli' kampanyasıyla desteklemek istediklerini belirten Küşneci, "Sevgi Mağazası gerçekten güzel proje. Almanya'da başlatmış olduğumuz 'Dost Eli' kampanyası ile Sevgi Mağazası'na destek olmaya çalışacağız. Gaziantepli olarak böyle bir katkı sunabilirsem mutlu olurum" dedi. Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı ise, son yıllarda yurt dışında yaşayan gurbetçilerin böyle güzel projelerin altına imza attığına dikkat çekti. Gaziantepli olan Hasan Küşneci'nin fedakârlık ve uğraş isteyen böyle bir işe başlamasından dolayı bir hemşerisi olarak gurur duyduklarını belirten Özkarslı, "Kendisini ve beraberinde çalışanları kutluyorum" dedi.




    Almanya'dan Şehitkamil'e uzanan el Yorumları