Büyükelçilik Fotoğraf Yarışmasını Gelenekselleştirdi   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 04-21-2008 (15:43)   Son Mesaj: 04-21-2008 (15:43)    Cevap: 0    Gösterim: 809  

    04-21-2008

    Büyükelçilik Fotoğraf Yarışmasını Gelenekselleştirdi

    T.C. Viyana Büyükelçiliği, “Avusturya Amatör Fotoğrafçılar Dernekleri Birliği (VÖAV)” ile işbirliği halinde 'Türkiye’den Manzaralar' adlı fotoğraf yarışması düzenliyor.

    Tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçıların katılabileceği yarışmaya herkes davetli.

    Geçtiğimiz yıl Büyükelçilik ile Avusturya Amatör Fotoğrafçılar Dernekleri Birliği’nin(VÖAV) işbirliği ile ilk kez yapılan “Avusturya’da Türk Anıları” başlıklı fotoğraf yarışması ilgi görmüştü. Bunun üzerine, yarışmanın geleneksel hale getirilerek bu yıl ikincisinin gerçekleştirilmesi öngörüldü.

    Büyükelçilik, Türkiye, doğal güzellikleri ve kültürel hazineleri ile önde gelen tatil beldelerinden biridir. Özellikle bahar ve yaz aylarında dünyanın her tarafından turistler Türkiye’yi ziyaret etmektedir. Avusturya’dan da binlerce kişinin her yıl ülkemize gelmesi Türk-Avusturya ilişkilerinin önemli bir boyutunu oluşturmaktadır. Avusturya’dan Türkiye’ye gelenlerin çektikleri manzara fotoğraflarının farklı bakış açıları ve renkler ile iki ülke halkları arasındaki dostluğa ve anlayışa katkıda bulunacağını ümit ediyoruz.

    Yarışmada ilk üçe girenlere Bentour’un sponsorluğunda Türkiye’de tatil ödülü verilecektir.

    Katılma şartnamesine www.tcviyana.at adresinden ulaşmak mümkündür




    Büyükelçilik Fotoğraf Yarışmasını Gelenekselleştirdi Yorumları