Berberlik Yapan Mevlüt'ün Ölümü Sırrını Hala Koruyor   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 04-16-2008 (14:02)   Son Mesaj: 04-16-2008 (14:02)    Cevap: 0    Gösterim: 2120  

    04-16-2008

    Berberlik Yapan Mevlüt'ün Ölümü Sırrını Hala Koruyor

    Almanya'nın Offenbach kentinde berberlik yapan Mevlüt Akdoğan'ın depoda ölüsünü bulan yakınları, 32 yaşındaki genç adamın intihar etme ihtimalinin çok zayıf olduğunu söyledi.

    Mevlüt Akdoğan'ın yeğeni Yakup Madensoy, "Otopsi yapılması için hastaneye götürüldüğümüzde cesedi daha yakından inceledim. Gördüklerime inanamadım. Şimdi dayımın intihar etmediğine yüzde yüz inanıyorum. Cesedi depoda ilk gördüğümde de intihar ihtimali vermemiştim."diye konuştu.


    Offenbach şehrinde iki ayrı kuaför salonu bulunan ve bir süredir Türkiye'den getirdiği kozmetik ürünleri Almanya'da pazarlayan Mevlüt Akdoğan, geçtiğimiz Perşembe günü saat 21.30 sıralarında Offenbach'taki dükkanı yakınındaki depoda ölü bulunmuştu. Olay yerine gelen Alman polisi boynunda ip bulunan Mevlüt'ün intihar ettiğini ileri sürüp, otopsiye bile gerek görmedi. Yakınları kendi imkanları ile otopsi yapılmasını sağladı. Otopsi sonuçları yakında açıklanacak.

    Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinden 1994 yılında Almanya'ya gelen Mevlüt Akdoğan evli ve 15 aylık bir çocuk sahibi idi. Yakınları, ölüm nedeninin açıklığa kavuşması için avukat tuttu. Çevresinde neşeli bir kişi olarak tanınan Mevlüt Akdoğan Türkiye'ye götürülüp, Pazarcık'ta toprağa verilecek




    Berberlik Yapan Mevlüt'ün Ölümü Sırrını Hala Koruyor Yorumları