PKK'nın Yeni 'Kanlı'sı: Almanya!   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 04-13-2008 (14:52)   Son Mesaj: 04-13-2008 (14:52)    Cevap: 0    Gösterim: 619  

    04-13-2008

    PKK'nın Yeni 'Kanlı'sı: Almanya!

    Terör örgütünü PKK'nın faaliyetlerini 1993 yılından itibaren yasaklayan Almanya'da, örgütün kontrolünde bulunan bir derneğe yapılan baskında 2 kişi gözaltına alındı.

    Alman polisi önceki gün Bremen kentinde terör örgütü PKK'nın kontrolündeki bir derneğe baskın düzenledi. Operasyonda dernek yöneticilerinden Kenan K. ve adı açıklanmayan bir başka kişi gözaltına alındı. Dernekte yapılan aramada, çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi, terör örgütünün propaganda faaliyetlerinde kullanıldığı belirlenen bilgisayarlara da el konuldu.


    Alman güvenlik güçleri tarafından geçen yıldan bu yana terör örgütünün kontrolündeki 135'i aşkın dernek, ev ve iş yerine yönelik operasyon gerçekleştirildiği bildirildi. Bu operasyonlarda çok sayıda örgüt mensubu gözaltına alındı, bunlardan tutuklananlar halen ''haraç toplamak'' ve ''yasaklı örgüte ait yayınları satmak'' gibi çeşitli suçlardan yargılanıyor.

    Almanya'nın Frankfurt Yüksek Eyalet Mahkemesi, önceki gün terör örgütü PKK adına faaliyet gösteren Muzaffer A. (52) adlı kişiyi 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı




    PKK'nın Yeni 'Kanlı'sı: Almanya! Yorumları