Türk taksici saldırıya uğradı   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 01-12-2008 (22:44)   Son Mesaj: 01-12-2008 (22:44)    Cevap: 0    Gösterim: 1687  

    01-12-2008

    Türk taksici saldırıya uğradı

    Viyana’da taksicilik yapan Yaşar Gözel isimli taksi şoförü esi kimliği belirlenemeyen kişilerin saldırısına uğradı. Aldığı darbeler sonucu bilincini kaybeden Gözel’in kaldırıldığı hastanede beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı.

    Türk taksici saldırıya uğradı

    Sabah 5 saati civarında saldırganların bulunduğu araç hatalı bir şekilde Gözel’in yoluna girdi. Ani fren yaparak kazayı engelleyen Gözel, uyarmak amacıyla selektör yaptı. Bunun üzerine araçtan inen 5 kişi gözelin arabasını tekmelemeye başladı. Kapı ve pencereleri kapatan Gözel, hemen cep telefonundan polisi aradı. ‘Telefonda birisiyle görüştüğümü gören saldırganlar arabalarına binerek uzaklaştılar. O sırada polise adresi vermek için aşağı indim. Aslında uzaklaşmamışlar, ilerde köşede durmuşlar. Aniden arkamdan saldırdılar, bir arbede yaşandı ve yere yığıldım. İlk darbeden sonra bilincimi kaybettiğim için devamını hatırlamıyorum’ diyen Gözel ambulansta gözlerini açtığında yanında bir polis memurunun bulunduğunu kaydetti. Acil olarak hastaneye kaldırılan Gözel’in yapılan tomografinin ardından yüzündeki kemiklerin kırıldığı ve beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı.

    Polise kimin haber verdiğini bilmediğini belirten Yusuf Gözel, polisin play hakkında bir şey yapmadığı, ifadesini almadığı ve eşkal sormadığını söyledi. ‘Bir bayan taksici vardı olaya şahit olan. Belki o polise bilgi vermiştir’ diyen Gözel, kardeşinin ve iş arkadaşlarının polise giderek olay hakkında bilgi almak istediklerini ancak polisin ‘olay akşamı görevde olan polisin izinde olması gerekçesiyle hiçbir şey yapamayacakları’ gerekçesiyle karşılaşmış. Ticaret Odası’na şikayette bulunarak olayın üzerine gidilmesini sağlayacaklarını belirten Gözel, polisin umursamaz tavrını anlayamadığı belirterek ‘umarım olayı görenler polise bilgi vermişlerdir de, bir soruşturma açılır. Peşini bırakmayıp, araştıracağım. Yine verilmiş sadakamız varmış. Allah daha kötüsünden korudu’ dedi.

    1980’den beri Viyana’da yaşayan Yusuf Gözel, evli ve 4 çocuğu var. 5 yıldır taksicilik yapıyor.




    Türk taksici saldırıya uğradı Yorumları