'Entegrasyon ve Kültür Merkezi inşaa edilmesi için artık bir engel kalmamıştır'   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 03-19-2008 (00:29)   Son Mesaj: 03-19-2008 (00:29)    Cevap: 0    Gösterim: 980  

    03-19-2008

    'Entegrasyon ve Kültür Merkezi inşaa edilmesi için artık bir engel kalmamıştır'

    ATİB- Entegrasyon ve Kültür Merkezi, 1200 Dammstraße 37'de gerçekleştirilen projede engel kalmadı. Sayın Melh Yerlikaya tarafından yapılan bildiriyle konuya açıklık getirildi.

    BG4 Mimarlık 2007 yılı başında Viyana 10. bölgede ATİB merkezini bitirdikten sonra, şimdi de Viyana 20. bölge Dammstraße’ de Entegrasyon ve Kültür Merkezi ele alınıyor.

    BG4 Mimarlık Mimar Melih Yerlikaya’ nın proje yönetimi altında proje planlarını yapmış ve bölge sakinlerinin tüm karşı çıkmalarına rağmen tüm resmi izin süreçlerini positif olarak sonuçlandırmıştır.

    Resmi daireler inşaat ruhsatını vermiş olup dernek binasının inşaa edilmesi için artık bir engel kalmamıştır.

    Deutsch:
    Nachdem BG4 architekten Anfang 2007 die ATIB - Zentrale im Wiener 10.Bezirk fertiggestellt haben, wird nun das Integrations- und Kulturzentrum in der Dammstraße im 20. Wiener Gemeindebezirk in Angriff genommen.

    BG4 architekten hat unter der Projektleitung von Architekt Melih Yerlikaya auch die Pläne für dieses Projekt entworfen und sämtliche Genehmigungsverfahren, trotz des Widerstands der Anrainer, zu einem positiven Abschluss gebracht.

    Nunmehr haben die Behörden eine Baugenehmigung erteilt und der Errichtung des Vereinsgebäudes steht somit nichts mehr im Wege.





    'Entegrasyon ve Kültür Merkezi inşaa edilmesi için artık bir engel kalmamıştır' Yorumları