2 türk arasinda cikan tartisma cinayetle sonlandi   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 03-10-2008 (08:47)   Son Mesaj: 03-10-2008 (08:47)    Cevap: 0    Gösterim: 996  

    03-10-2008

    2 türk arasinda cikan tartisma cinayetle sonlandi

    Almanya'nın Duisburg kentinde Türkler'in yoğun olarak yaşadığı Hochfeld 2 Türk arasında çıkan tartışma cinayetle sonlandı.

    Karslı Yakup Kaya (34), aldığı bıçak darbeleri sonucunda aşırı kan kaybından dolayı hayatını kaybetti.

    Edinilen bilgiye göre, Veli K. adlı kişiyle Sedanstr adlı sokakta tartışmaya başlayan evli ve bir çocuk babası Yakup Kaya, boynundan aldığı bıçak darbeleriyle yapılan ilk müdahalelere rağmen olay yerinde öldü.


    Polise teslim olan Veli K., verdiği ifadede suçunu kabul etti ve suç aleti olarak kullandığı bıçağı attığı yeri gösterdi. Nöbetçi hakimin, adam öldürmek suçundan tutuklama kararı çıkarmasıyla, Veli K. cezaevine gönderildi.

    Polis, yaptığı açıklamada cinayetin kumar borçları sebebiyle işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğunu ifade etti.

    Olayla ilgili konuşan Yakup Kaya'nın kayınpederi Ejder Ayna ise "Olayı polisten duyduk ve bölgeye gittik. Acımız büyük. Cinayetin sebebinin henüz kesinleşmediğini öğrendik" dedi.

    Ayna, damadının cenazesinin Kars'ta defnedileceğini de sözlerine ekledi.




    2 türk arasinda cikan tartisma cinayetle sonlandi Yorumları