Disleriyle dogan türk bebek   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 03-06-2008 (23:40)   Son Mesaj: 03-06-2008 (23:40)    Cevap: 0    Gösterim: 1154  

    03-06-2008

    Disleriyle dogan türk bebek

    Almanya'nın Frankfurt kentinde bir hastanede dişleriyle birlikte doğan Türk bebeği, görenleri hayrete düşürdü.

    Üniversite hastanesinde doğan ve Ege adı verilen erkek çocuğu, alt 2 ön dişiyle dünyaya geldi. Ege'nin 3 kilo 340 gram ağırlığında ve 51 cm boyunda olduğu belirtildi. Adanalı İlker (27) ve Çorumlu Serpil Ağırcaner (33) çiftinin ilk bebeği olan Ege'nin sağlık durumunun da gayet iyi olduğu kaydedildi.


    Bebeğin kuaför babası ve hemşire annesi, hem çocuk sahibi olmanın mutluluğunu hem de binde bir gerçekleşen olayın şaşkınlığını yaşıyor. Anne Serpil Ağırcaner, "İlk başta, sağlıklı değildir diye endişelenmiştik. Allah'a şükür sağlığı yerinde" dedi.

    Ege'nin sağlam olmayan dişlerini yutma tehlikesi bulunduğunu belirten Serpil Ağırcaner, "İlk emzirdiğimde ısırdı, ondan sonra emzirmeye korktum ve bıraktım. Sütüm olduğu halde mecburen yavrumu mama ile besliyorum" diye konuştu.

    Ege'nin hastanede neşe kaynağı olduğunu da dile getiren Ağırcaner, "Hemşireler hep benimle şakalaşıyorlardı. Kendilerinden süt istediğim zaman bana 'Oğlunun dişleri var. Süt yerine ona döner alsana diyorlardı" şeklinde konuştu.

    2.5 yıldır Almanya'da ikamet eden baba İlker Ağırcaner ise, "İlk başta çok korktuk. Sağlıklı olmadığını düşündük, ancak doktorların açıklamaları bizi rahatlattı" derken, bebeklerine "Ege" ismi vermelerinin özel bir nedeni olmadığını söyledi.




    Disleriyle dogan türk bebek Yorumları