El Kaide'yi Destekleyen Alman Vatandaşı Tutuklandı   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 02-16-2008 (01:18)   Son Mesaj: 02-16-2008 (01:18)    Cevap: 0    Gösterim: 741  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen yabanGülü

    02-16-2008

    El Kaide'yi Destekleyen Alman Vatandaşı Tutuklandı

    Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinde, El Kaide örgütünü desteklediği suçlamasıyla Aleem N. (45) adlı Pakistan kökenli bir Alman vatandaşı tutuklandı.

    Aleem N'nin bu eyalette yakalandıktan sonra mahkemeye sevk edilerek hakkında tutuklama kararı çıkartıldığı, Germersheim kentindeki evinde de arama yapıldığı bildirildi.

    Karlsruhe kentindeki Federal Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, Aleem N'nin, 6 olayda El Kaide örgütüne destek sağlamakla suçlandığı belirtildi.


    Bu kişinin 2005 yılı nisan ayından 2007 yılının haziran ayına kadar 4 kez Pakistan-Afganistan sınırına giderek, terör örgütüne binlerce avro değerinde dürbün, gece görme imkanı sağlayan dürbün ve telsiz verdiği, ayrıca terör eğitim kamplarından birinde bomba konusunda eğitim aldığı ifade edildi.

    Aleem N'nin ayrıca, Almanya'da terör örgütü için yeni bir üye bularak bu kişiyi Afganistan'daki bir terör eğitim kampına gönderdiği kaydedildi.

    kipchak bunu beğendi.



    El Kaide'yi Destekleyen Alman Vatandaşı Tutuklandı Yorumları