Bamteline vuran üstadın duası..

ELMALILI MEHMET HAMDİ YAZIR'IN DUASI İlâhi!Hamdini sözüme sertac ettim,zikrini kalbime mi’rac ettim,kitabını kendime minhac ettim.Ben yoktum var ettin,varlığından haberdar ettin,aşkınla gönlümü bîkarâr ettin.İnayetine sığındım,kapına geldim;hidayetine sığındım lutfuna geldim;kulluk edemedim affına ...


Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 3 gönderen Henna
  • 1 gönderen alptraum

  1. Alt 09-27-2008, 00:47 #1
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a


    ELMALILI MEHMET HAMDİ YAZIR'IN DUASI

    İlâhi!Hamdini sözüme sertac ettim,zikrini kalbime mi’rac ettim,kitabını kendime minhac ettim.Ben yoktum var ettin,varlığından haberdar ettin,aşkınla gönlümü bîkarâr ettin.İnayetine sığındım,kapına geldim;hidayetine sığındım lutfuna geldim;kulluk edemedim affına geldim;şaşırtma beni,doğruyu söylet;neş’eni duyur,hakikati öğret,sen duyurmazsan ben duyamam,sen söyletmezsen ben söyleyemem.Sen sevdirmezsen ben sevdiremem;sevdir bize hep sevdiklerini,yerdir bize hep yerdiklerini,yâr et bize erdirdiklerini.

    Sevdin Habibini kâinata sevdirdin;Sevdin de hil’at-i Risaleti giydirdin;Makam-ı İbrahimden makam-ı Mahmuda edirdin.Server-i asfiya kıldın,hatemi enbiya kıldın,Muhammed Mustafa kıldın.Salât-ü selâm,tahiyyat-ı kirâm,her türlü ihtiram ona,onun âl-ü ashab-ü etbaîna ya Rab!..


    alptraum, oguzhan ve kipchak bunu beğendiler.
  2. Alt 09-27-2008, 01:03 #2
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Bu güzel duaya Amin diyorum Su mübarek gecede Bize sirat-i müstakimi göster yarabbi

    Henna bunu beğendi.
  3. Alt 12-13-2008, 00:16 #3
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a


    AMİİİİİİN!....

  4. Alt 12-13-2008, 23:11 #4
    dijitalci Mesajlar: 1
    amiiiiiiin

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.