Bitti gözümün yaşı bak!

Bitti gözümün yaşı bak! Artık ağlamıyorum, istesem de akmıyor gözümden kederlerim.. İçimde biriktiriyorum zamanı gelince sana vermek için.. Biliyorum ulaşmıyor sitemlerim sana, duymuyorsun sesimin titrediğini.. Sabır yoldaşım oldu yürüyoruz geldiğim ...


Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 2 gönderen beyza
  • 1 gönderen alptraum

  1. Alt 02-15-2008, 21:36 #1
    beyza Mesajlar: 2.053
    Bitti gözümün yaşı bak!

    Artık ağlamıyorum, istesem de akmıyor gözümden kederlerim.. İçimde biriktiriyorum zamanı gelince sana vermek için.. Biliyorum ulaşmıyor sitemlerim sana, duymuyorsun sesimin titrediğini.. Sabır yoldaşım oldu yürüyoruz geldiğim yere, usul usul sokuluyorum karanlığa görmüyorsun..

    Darağacında bıraktım tüm hayallerimi, ümitlerimi... Sözüm bitti anlıyormusun? Dudağımdan dökülen kelimeler benim değil.. Yüzümdeki tebessümlere bakma, ödünç aldım sokak çocuklarından...

    Sabah yelleri bir başka üşütüyor artık. Yağmur bir başka yağıyor özlemlerime.. Sabırsız çıktığım yolculuklar beni bana getiriyor.. Azığım tükenmek üzere.. Korkma hala kırılmaz bir kalbim var, hala ayakta ve dik görünüyorum bakıldığında..

    Sebebini sorma yorgunum ölesiye..

    Soluğumu kesen şehri terketmek biçare halime derman olamadı.. Gecenin çökmesiyle sona eren kızgınlıklarım yerini kırgınlıklara bırakıyor biliyor musun? Varmak istediğim yer, hiç biryer olarak çıktı karşıma, gidemedim..

    Ve keyif denen muamma neredesin? Hafiften esen rüzgara çevirdim yüzümü.. Avuntuya muhtaç güneş bakışlar gözlerimin önünde. Akıl ve gönül ile oynan oyunların oyun bozanıyız biz.. Her varış bir yok oluşu da barındırıyor, oyalanıyoruz.. Öfkenin tek hakimi küçücük bir tebessüm.. Masumiyet ve merhamet karışımı bir demet hediye edildi yüreğime.. Ona iyi bakıyorum merak etme..

    Neyse, yolcu yolunda gerek...

    Bana müsade...

    alıntı

    alptraum ve kipchak bunu beğendiler.
  2. Alt 04-22-2008, 01:20 #2
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Herkesin müsadesi var ve zamanida var cekip gitmelere

    Güzel bir yazi imis hosuma gitti eline saglik

    beyza bunu beğendi.
  3. Alt 04-22-2008, 05:09 #3
    safinaz Mesajlar: 3.348
    alptraum´isimli üyeden Alıntı
    Herkesin müsadesi var ve zamanida var cekip gitmelere

    Güzel bir yazi imis hosuma gitti eline saglik


    Çok sosyal içerikli bir mesaj olmuş.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.