Ancak bir Tabuta Bir Kaç Damla Göz Yaşı dökülüyor ...Bu resim boyutlandà olmuştur. Tıklayın bu bar tam görünüm için. Orijinal resim 850x688 ve ağırlık 465KB boyutlandırılır.Ancak bir Tabuta Bir Kaç Damla Göz Yaşı dökülüyor ...Sadakatim son nefesime dek. Gözlerimi mıhladım semaya. Gözlerin semada ışık, gözlerin Gecemi aydınlatan kamer. Gözlerin gündüzlerime işleyen Şems. Gözlerin fikrimin Baharı. Yummadım gittiğinden beri birkere. Korktum! Hayalinde gider diye?


Ne gelmene dayanır, ne de hayalinin göçüne. Son nefeste çıkacak tek kelime?


Sevdiğim, Yüce Yaradan? Dan seni mahşerde diledim. Olmasa da vuslatın bu yalancı dünyada, sılam varsın olsun ebedde. Göremesem de son kez dünya gözüyle, neyleyim ben seni bildim zamanlarda ebed. Şimdi ise Gelmeyen vuslatından ayrılık vakti. Gitmeyen Gözümün yaşı, titreyen ellerimle Yazdığım son yazı. Hoşça kal yüreğim, sevdiğim, yârim? ..

Adından başka bir isim işitmedim. Sadakatim, sevgim, Gözlerimden gitmeyen gözlerine emanet ettim. Sahip çıkamadın. Sevda yollarında beni de, yüreğimi de, sevdamı da viran eyledin. Varsın olsun? Eyleyen sendin!

Sebebim olma yar? Yanarım! Geriye enkaz gibi yüreğimi hatıra bırakırım?

Nerede anlamlar .. nereye taşındı manalar .. Heves nerede .. nerede tüm arzular .. Yar .. ah ah bu hasret bu özlem yakar ... bir Gülüşün, bir bakışın .. bazen yoksunken de bunlardan Gönlüme şenlik Sesin ... nerede Yar Nerede ... hepsi sensizlikle firarda ...

bir yaradir kanar durur ... olabilir bu .. Hiç mi insafın olmaz ... merhametten payına düşen olmadı mı .. olabilir bu .. yanar yanar ... ah Yar ... bitsin artık bu hazanlar ..
gündüzüm gecemle hemdem oldu ... hangi vakittir bu Soluduğum ... Kaçıncı gecenin yıldızıyla avunurum ... Ah Bu kaçıncı şişeye Gözyaşlarım akar durur ... yârim bu acı hangi kelimeye sığarda tabir olunur ...

dilime kadar Gelipte yuttuğum isyankar sözcüklerim ... bir an yaşlarla semaya ellerimi açarak yolladığım yakarışlarım ... haykırarak ağlamak isterken insanlara takındığım sahte tebessümlerim ... bir kaybetmeksizin dönen dünyada sabitlediğim zamanda soluyorum sanki nefeslerimi ... ah bu sensizlik ne illet ... Ah Bu yoksunluk ellerinden gözlerinden .. Ah Bu yoksunluk yüreğimi ferahlatan bir sesinden ... bekliyorum ... gelmeyecek kadar uzak bir zaman sanki ... günler bir ömür ... onun bir oğlu ve diriliyorum sanki yeni bir hayata veriyorum nefes ... yinede bulamıyorum senden ufak bir iz ... saatleri ediyorum bir telefon başında .. umut kırıntıları tükenmekte heybemde ... Bir tek sevdan büyüdükçe büyüyor bu laftan anlamaz Arsız yüreğimde ...

irsadnur


vakitli bir zamanda soluyoruz hayatı?. Sonlu bir zamanda sığdırmak Istesem de ebedi senliliği? olmuyor yetmiyor?. bir tabuta ancak birkaç damla gözyaşı düşüyor? insan nisyandan geliyor?. nisayanını bastıran vefalar harici anımsanmayacak biliyorum sana olan sevdam? bir hiç uğruna olabilir verdi diyecekler sende ki seni bilmeden? tadı tatmayan ne bilsin? DARGIN değilim? beni gereken bilsin?. şimdi bir yol kenarında son nefesi veriyorum? cümlelerime artık nokta koymak vakti?. gözlerimde sen, benliğimde sen, nefesimde sen, dilimde sen?

sevdam tabutum? sen Kefenim? sarındım gözlerine gidiyorum seni doymadan tükenmeden yaşayabileceğim ebediyete?. senle kalmasın alem? sen bendesin .. yalnızca bende kal? girme Bir başka gönül fedaisinin hayaline?

bilinmezki sevgiden Mahal Yanlızca sevgi beden ve kalden uzak oldunu bilmezlerki toplasan Bu sevda sahibini yazılar kadar temiz olmadını bilmezler bilmedikleri için gözler karşıdaki sevgiliyi görmek ister görüldünde bilmezlerki bu naraların sahibi üç artı bir sıfır çıkıcanı bilmezler Yanlızca isterler. "anlasana yar" temiz kalan sen saf değil Masumiyet hissiyat senden uzakken bekleme ...

bu Varış cisme değil temiz kalan Ruhuna temiz mana deminde demlenmektte .... bu dem oğlu deminle demlenmektte.Anlamsız kaldın yar ..... bitirişlerin en güzel noktalarıyla oğlu buldun tr.


AşKüMa
8/28/2009
06:30