Facebook'ta Profilinize Kim Bakmış?

Yurdum insanı zamanla facebook'u da çözmeye başladı. Önceleri facebook üzerine genel değerlendirmeler üzerine yazarken artık eklentiler üzerine yazılar kaleme almaya başladık. Artık yurdum insanının profilinde de bin bir çeşit eklenti ...


  1. Alt 07-08-2009, 00:43 #1
    husiyin Mesajlar: 234
    Yurdum insanı zamanla facebook'u da çözmeye başladı. Önceleri facebook üzerine genel değerlendirmeler üzerine yazarken artık eklentiler üzerine yazılar kaleme almaya başladık. Artık yurdum insanının profilinde de bin bir çeşit eklenti ve birbirinden ilginç onlarca grup var..

    Şu zon zamanlarda bir eklenti var ki diğerlerini çok çok gerilerde bırakmış durumda. Eklenti, malumunuz: Profilime kim baktı? Gerçek midir, değil midir? Pek tabi, gerçek değildir. İnsanlar profillerini kimlerin ziyaret ettiğini maalesef daha uzunca bir süre ve belki de hiçbir zaman öğrenemeyecekler. Peki bugünkü eklentiler yalan mı söylüyor? Maalesef, öyle.. Profilinize baktığı söylenen insanlar maalesef profilinize bakmıyor.

    Gelecekte de böylesine eklentilerin olmasını kimse beklememeli. İnsanlar, doğaları gereği, diğer insanların profillerini inceliyorlar ve bunun bilinmesinden de çoğu zaman rahatsızlık duyuyorlar. Facebook'u yürüten ekip ise bunun fazlasıyla farkında. Eğer kimin, hangi profili incelediğini gösterirlerse Facebook'taki trafiğin bir anda duracağının farkındalar. İşte bu sebepten dolayı, olmayacak duaya boş yere amin demeyin..


    Okan Yüksel

  2. Alt 03-01-2011, 23:01 #2
    Ziyaretci
    faceci Mesajlar: n/a
    Alıntı:
    faceme kimler bakmis-Facebook'ta Profilinize Kim Bakmış?

    facemi çalmışlar

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.