MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Size Ait Yazi ve Siirler
>
Bir ömür ağladım mı güldüm mü!
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Bir ömür ağladım mı güldüm mü!
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=MustafaCilasun;58268]Kaybolan yılların hesabını yapıyorum Ne kadar kaybolmuşsam ve gönlümün ıstırabıyla burukluk yaşamışsam Hasretin sayfalarında, heveslerin sabra havale edilmiş kalanlarıyla Yüreğimin ahını, ruhumun bizarlığını anlatıyorum kayıtsızlığımla aşk adına Ne zaman bir sevinç duysam korku yaşarım Yıllardır derlediğim suskunluğun efkarıyla yaralarımı sarar, öyle yaşarım Kaybolmuşluğun hüznüyle hıçkırıklarımın hasretini yad eder kanarım Yar için ağlarım, sevdanın harıyla dağlanır ve geçmişi hicranla anarım Bin hüznün nefese müttali ahını nasıl yok sayarım Bahtımın çileli sayfalarında hakikatin efkarıyla ruhuma neler anlatırım Bazen şaşkınlık yaşarım, şakıyan nefeslerin süruruna ibretle bakarım Yalnızlığın ağıtlarında vurgun kalbime yanarım, sevdayı hazla sayıklarım Hiç bilemedim, ağladım mı, güldüm mü Kalbimin dinmeyen hıçkırıklarında boyun büküp sessizce süzüldüm mü Gönlümün girdabında, sükutun yalnızlığında yıllarca beklediğimi üzdüm mü Bir kısa gün gibi göçüp giden ömürle hakikate erişmeden yüreğimi sürdüm mü Bir bahar zindeliğinde güne hasret gönlüme küskünüm Mütemadiyen yaşadığım zemherinin derdiyle bütünleşen fakirliğimle üşürüm Kimseye ses etmeden kuytu köşemde ve fersiz nefesimle büzülürüm Gönlümce bir zamanı yaşayamamanın hüznüyle çaresiz dertlenir ve ölürüm Çok görmeyin bu betbinliğin ruhuma yansıyan sesini Ne hakkıyla müttaki bir kul ve ne de şuura şamil bir gönül sahibiyim Zafiyetlerimle kederliyim, irademle baş edemeyen bir fakir nefesim neyleyim Kıt aklımla avereliğin hükmündeyim ve kalbimin sesinden hayli azadeyim Mustafa CİLASUN[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links