MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Tatlı Tarifleri
>
Muzlu Portakallı Ekler
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Muzlu Portakallı Ekler
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=hellmusti;54172]Malzemeler : * 1 su b.su * 1.5 su b.un * 4 yumurta * 100 gr.margarin * 1 fiske tuz Kreması için: * 2.5 su b.süt * 2 portakal * 3 çorba k.un * 1 çorba k.nişasta * Toz şanti Üzeri için: * çikolata Hazırlanışı : Suyu ve margarini tencereye alın. Margarin eriyince üzerine unu dökerek iyice karıştırın. Ortalama 3 dk. kısık ateşte pişirin. Daha sonra hamuru başka bir kaba alarak yumurtaları pişirmeyecek kadar soğutun. Hamur soğuyunca üzerine yumurtaları teker teker kırarak iyice yoğurun. İyice yoğrulmuş olan hamuru şanti torbasına alarak az yağlanmış fırın tepsisine sıkın. 170 derecede pişirin. Kreması için tencereye süt, portakal kabuğu rendesi, un, nişastayı alarak kısık ateşte pişirin. Pişip kıvamı ortaya çıkınca üzerine portakalların suyunu sıkarak ekleyin. İyice karıştırıp soğuttuktan sonra içine çırpılmış krem şantiyi ekleyip karıştırın. Pişen hamurları ikiye keserek ortasına hazırladığınız kremadan sıkın. Daha sonra üzerine muz dilimleri koyarak kapatın.Eklerler tamamlanınca en son üzerine sıvıyağla eritilmiş çikolata sürerek servis yapın.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links