MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Tatlı Tarifleri
>
Çıtır Kadayıflı Pasta
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Çıtır Kadayıflı Pasta
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=hellmusti;53799]Malzemeler : * 250 gr. tel kadayıf * Yarım çay b. sıvıyağ * 1 çay b. file fındık Muhallebisi için: * 3 su b. süt * 1 su b. toz şeker * 1 çorba k. un * 1 çorba k. pirinç unu * 1 paket vanilya Şerbeti için: * 1,5 su b. toz şeker * 1 su b. su * 1 dilim limon Hazırlanışı : 250 gr.tel kadayıfı bir kaba alın.Üzerine sıvıyağ dökün ve elinizle kadayıfı didikleyin ve tel tel ayırın.Muhallebisi için tencereye 3 su bardağı sütü alın.Üzerine 1 su bardağı toz şeker,1 çorba kaşığı un,1 çorba kaşığı pirinç unu ve 1 paket vanilya ilave edip muhallebiyi pişirin.Yuvarlak bir çemberin zeminine tel kadayıfın yarısını alın ve bastırın.Üzerine soğumuş olan muhallebiyi dökün. Üzerine kalan tel kadayıfı ilave edin ve elinizle bastırın.Üzerine file fındık serpin.Önceden ısıtılmış olan 190 dercelik fırında pişirin.Şerbeti için tencereye 1.5 su bardağı toz şekeri alın.Üzerine 1 su bardağısu ve 1 dilim limon ilave edin ve şerbeti kaynamaya bırakın.Şerbeti soğutun.Tatlıyı fırından çıkardıktan sonra üzerine soğuk şerbeti dökün.Tatlı şerbeti çektikten sonra çemberdem çıkartıp servis edin.[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links