MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler
>
Buyrun Mutfağımıza
>
Yemek Tarifleri
>
Şehriyeli Güveç
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Şehriyeli Güveç
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=hellmusti;48567]Malzeme : * Şehriyeli Pilav için: o 1 p.şehriye o 2 diş sarımsak o 1 soğan o 2 biber o 1 çorba k.domates salçası o tuz o sıvıyağ,su o Eti için: o 400 gr.kuzu eti o 1 soğan o 1 domates o 1 çorba k.salça o 1 defne yaprağı o su o tuz,sıvıyağ Üzeri için: 2 biber 1 domates kaşar peynir rendesi Hazırlanışı : Öncelikle şehriye sıvıyağda pirinç gibi kavrulur. Üzerine soğan ve sarımsak ilave edilir.Ardından biberler eklenir. Daha sonra domates salçası eklenip bir iki kez karıştırıldıktan sonra üzerine sıcak su ve tuz ilave edilip pişmeye bırakılır. Diğer tarafta tencereye sıvıyağ ve et alınıp kavrulur. Dah sonra soğan ardından domates eklenir. En son salça ve defne yaprağı ilave edilir. Sıcak su ilave edilerek suyunu çekene kadar pişmeye bırakılır. Tuz ve istenilen baharatlar ilave edilir.Pişen şehriye pilavı tek kişilik güveçlere paylaştırılır.Üzerine pişen et paylaştırılır. ÜZerine biber ve domates dilimleri kesilir. Kaşar peyniri rendesi serpilir. Fırında kaşar peyniri eriyip domates ve biber yumuşayıncaya kadar tutulur. Tam 10 kişilik olan bu yemek hem çok lezzetli hem de servisi çok pratik...[/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links