Kar üzerinde rafting keyfi   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 01-30-2012 (11:47)   Son Mesaj: 01-30-2012 (11:47)    Cevap: 0    Gösterim: 776  

    01-30-2012

    Kar üzerinde rafting keyfi

    Kar üzerinde rafting keyfi
    Kar üzerinde rafting keyfi

    Erzincan Valisi Selman Yenigün, Yıldırım Akbulut Kayak Tesisleri'nde kar üzerinde rafting keyfi yaşadı.

    Doğa sporlarının hemen hemen bütün branşlarının yapıldığı Erzincan"da, raftingciler değişik bir aktiviteyi daha gerçekleştirdi. Raftingciler Vali Selman Yenigün ile kar raftingi yaptı. Büyük bir heyecanın yaşandığı kar raftinginde, sporcular ile bota binen Vali Yenigün, oldukça keyif aldığını söyledi.

    Erzincan'a 50 kilometre uzaklıkta bulunan Yıldırım Akbulut Kayak Tesisleri'ne gelen raftingciler, yaz aylarında azgın sularda yaptıkları raftingi bu sefer kar üzerinde rafting botu ile kayarak gerçekleştirdi. Raftinciler önce kayak tesislerinin bulunduğu bölgede botlar için yer tespiti yaptı. Vali Selman Yenigün, kask taktıktan sonra bota bindi. Büyük bir heyecanın yaşandığı kar raftinginde, Vali Yenigün ve sporcular zirveden aşağıya hızlı bir şekilde inerken adrenalin dolu dakikalar yaşadı.

    Erzincan"da yaz aylarında Karasu Nehri'nde, kışın da kar üzerinde rafting yapıldığını ve ilk kez kar raftingini denediğini söyleyen Vali Selman Yenigün, "Oldukça heyecanlı bir spor. Bizim de ilk denememiz oldu. Heyecan verici." ifadesini kullandı.




    Kar üzerinde rafting keyfi Yorumları