7 bin imam, 2 bin müezzin alınacak   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 01-27-2012 (19:32)   Son Mesaj: 01-27-2012 (19:32)    Cevap: 0    Gösterim: 413  

    01-27-2012

    7 bin imam, 2 bin müezzin alınacak

    7 bin imam, 2 bin müezzin alınacak
    7 bin imam, 2 bin müezzin alınacak

    Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ülke genelinde camilerdeki imam ve müezzin açığının kapatılması için şubat ayı içerisinde 7 bin sözleşmeli imam, 2 bin müezzin alınacağını söyledi.

    AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından Sorgun"da düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Türkiye genelinde imam ve müezzin açığı olduğuna dikkat çekerek, "Ülkemizde camilerimizde boş bulunan imam ve müezzin kadroları bulunuyor. Şubat ayı içerisinde 7 bin sözleşmeli imam ve 2 bin müezzin ataması ile ilgili ilan yapılacak. Bunun dışında, kadrolu imam ve müezzin alımları da olacaktır. Bununla ilgili çalışmalar da devam ediyor. Ramazan ayı başlayana kadar camilerimizdeki eksikliklerin önemli bir kısmını tamamlamayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın, din hizmeti konusundaki ihtiyaçlarını, yeterli ve ehil görevlilerden almasını temin etme noktasındaki çalışmalarımız sürüyor." diye konuştu.




    7 bin imam, 2 bin müezzin alınacak Yorumları