Aniden bastıran kar Taksim´i beyaza bürüdü   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 01-18-2012 (19:55)   Son Mesaj: 01-18-2012 (19:55)    Cevap: 0    Gösterim: 470  

    01-18-2012

    Aniden bastıran kar Taksim´i beyaza bürüdü

    Aniden bastıran kar Taksim´i beyaza bürüdü
    Aniden bastıran kar Taksim´i beyaza bürüdü

    İstanbul’u etkisi altına almaya başlayan kar yağışı, Taksim’de kendisini gösterdi.

    Aniden başlayan kar yağışı renkli görüntülere sebep oldu. Bazı vatandaşlar yoğun kar yüzünden ilerlemekte güçlük çekerken, bazıları ise kar altında fotoğraf çektirdi.

    İstanbul"da akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı, Taksim"de de kendisini gösterdi. Bir anda bastıran kar yağışı Taksim"i adete beyaza bürüdü. Karanlık havada yağan yoğun kar, İstikal Caddesi"nde yürüyen vatandaşları zor durumda bıraktı. Bazı vatandaşlar atkı ve kollarıyla yüzlerini korumaya çalışırken, bazıları da yoğun kar yağışından şemsiyeleriyle korundu. Görüş mesafesinin düşmesine sebep olan kar yağışı sebebiyle vatandaşlar yürümekte güçlük çekti.

    Bazı vatandaşlar da İstanbul akşamında kar yağışının keyfini fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirdi. Vatandaşlar Taksim Meydanı"nda kar altında fotoğraf çektirme yarışına girdi. Kimileri kar yağışının keyfini çıkarırken, karda çalışmak zorunda kalanlar da vardı. Anketörler ve çiçekçiler yağan kara rağmen işlerine devam etti.




    Aniden bastıran kar Taksim´i beyaza bürüdü Yorumları