Tuncel: Şoförümün gözaltına alınması komplodur   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 01-17-2012 (14:01)   Son Mesaj: 01-17-2012 (14:01)    Cevap: 0    Gösterim: 421  

    01-17-2012

    Tuncel: Şoförümün gözaltına alınması komplodur

    Tuncel: Şoförümün gözaltına alınması komplodur
    Tuncel: Şoförümün gözaltına alınması komplodur

    BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, gözaltına alınan şoförünün 4 yıldır kendisiyle çalıştığını belirtti ve açıklamasına devam etti.

    BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, gözaltına alınan şoförünün 4 yıldır kendisiyle çalıştığını belirterek, "Şoförümün asılsız iddialarla gözaltına alınmasını şahsıma yönelik bir komplo olarak değerlendiriyorum." dedi.

    Milletvekili Tuncel, şoförü Gülden Çakalbaş"ın gözaltına alınmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Tuncel"in açıklaması şöyle: "TBMM personeli ve makam şoförüm olan Gülden Çakalbaş asılsız bir iddia gerekçe gösterilerek dün gece gözaltına alındı.

    Daha gözaltı işlemleri tamamlanmadan polisin medyaya servis ettiği haberler internet sitelerinde yer almaya başladı. Şoförüm 4 yıldan bu yana benimle birlikte çalışmaktadır ve söz konusu iddialarla hiçbir alakasının olmadığı açıktır. Şoförümün asılsız iddialarla gözaltına alınmasını şahsıma yönelik bir komplo olarak değerlendiriyorum. Şoförümün derhal serbest bırakılmasını ve bu komplocu tutumdan vazgeçilmesini bekliyorum."




    Tuncel: Şoförümün gözaltına alınması komplodur Yorumları