Bursa-İstanbul yolu otobüslere kapandı   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 01-17-2012 (09:19)   Son Mesaj: 01-17-2012 (09:19)    Cevap: 0    Gösterim: 379  

    01-17-2012

    Bursa-İstanbul yolu otobüslere kapandı

    Bursa-İstanbul yolu otobüslere kapandı
    Bursa-İstanbul yolu otobüslere kapandı

    Bursa-İstanbul karayolunda, buzlanma ve kar yağışı nedeniyle otogardaki otobüslerin çıkışına izin verilmiyor.

    Bursa-İstanbul karayolunda, buzlanma ve kar yağışı nedeniyle, Bursa Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden bu yöne gidecek otobüslerin çıkışına izin verilmiyor.

    Bursa'da dün öğleden sonra başlayan ve ilerleyen saatlerde etkisini artıran kar yağışı, kenti beyaza bürürken ulaşımın aksamasına yol açtı.

    Özellikle Süpürgelik mevkisi ve Dürdane rampasında yaşanan buzlanma ve devam eden kar yağışı nedeniyle Bursa-İstanbul yolunda ulaşım güçlükle sağlanıyor.

    Bu noktalarda çok sayıda maddi hasarlı trafik kazasının meydana gelmesi nedeniyle İstanbul yolunun zaman zaman ulaşıma kapanması yüzünden Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden bu yöne gidecek araçların çıkışına izin verilmiyor.

    İstanbul'dan bu yöne de araç gelmediği belirtilirken, terminalde saatlerce bekleyen vatandaşlar, zaman zaman kar topu oynayarak zaman geçirdi, karın keyfini çıkardı.

    Kent merkezinde etkili olan kar yağışının ulaşımı aksatmaması için belediye ekipleri, trafiğin yoğun olduğu caddelerde sabah saatlerine kadar tuzlama yaptı.




    Bursa-İstanbul yolu otobüslere kapandı Yorumları