Yeşilay: Taraklı´da hiç şubemiz olmadı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-16-2012 (21:54)   Son Mesaj: 01-16-2012 (21:54)    Cevap: 0    Gösterim: 423  

    01-16-2012

    Yeşilay: Taraklı´da hiç şubemiz olmadı

    Yeşilay: Taraklı´da hiç şubemiz olmadı
    Yeşilay: Taraklı´da hiç şubemiz olmadı

    Yeşilay Cemiyeti Basın Danışmanı Ali Yiğit, ulusal medyada yer alan bir habere ilişkin, ''Taraklı ilçesinde bir şubemiz asla olmamıştır'' dedi.

    Yiğit, yaptığı yazılı açıklamada, ulusal medyaya yansıyan bir haberde Sakarya'nın Taraklı ilçesinde yaşayan İzzettin Kömürcü adlı kişinin ''alkol almasına rağmen Yeşilay Şube Başkanı'' olduğunun iddia edildiğini belirterek, habere konu olan kişinin muhabirleri yanlış bilgilendirdiğini, Taraklı ilçesinde cemiyetin şubesinin bulunmadığını bildirdi.

    Yiğit, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

    ''Taraklı ilçesinde bir şubemiz asla olmamıştır. Kayıtlarımızda İzzettin Kömürcü isimli bir şube başkanımız da olmamıştır. 92 yıllık geçmişiyle ülkemizde bağımlılıklarla mücadele eden Yeşilay Cemiyeti'nin hiçbir temsilcisi ve şube başkanı alkol kullanmamaktadır. Bu, Yeşilay Cemiyetinin sürdürdüğü mücadele ile terstir.''

    İzzettin Kömürcü ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, habere konu olan derneğin Yeşilay Cemiyeti olmadığını belirterek, ''Başkanlık yaptığım dernek ilçe sınırları içinde hizmet veren Yeşilay Derneği'ydi. Bu derneğin Yeşilay Cemiyeti ve genel merkeziyle hiçbir bağlantısı yok. Dernek 20 yıl önce kapandı'' dedi.




    Yeşilay: Taraklı´da hiç şubemiz olmadı Yorumları