İstanbul´da beklenen kar başladı   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 01-16-2012 (16:54)   Son Mesaj: 01-16-2012 (16:54)    Cevap: 0    Gösterim: 418  

    01-16-2012

    İstanbul´da beklenen kar başladı

    İstanbul´da beklenen kar başladı
    İstanbul´da beklenen kar başladı

    İstanbul'da beklenen kar yağışı akşam saatlerinde başladı. Kar, Anadolu ve Avrupa yakasında etkili oluyor.. İstanbul BŞB seferber oldu..

    Saat 15.30 itibari ile Büyükçekmece, Hadımköy, Beylikdüzü, Zekeriyaköy, Beykoz ve Köyleri"nde kar yağışı başladı. Ekipler planlanan noktalarda konuşlandı.

    Büyükşehir Belediye ekipleri, 870 araç ve iş makinesi, 2 bin 406 personel ile karlı hava koşullarıyla mücadele edilecek.

    127 bin 311 ton tuz ve bin 800 ton solüsyon hazır bekletiliyor.

    YARIN ÖĞLEYE KADAR ETKİLİ OLACAK

    Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul'un kuzey kesimlerinde başlayan kar yağışının il genelinde aralıklarla devam edeceği ve kentin yüksek kesimlerinde etkisini artıracağı belirtilerek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

    Kar yağışının gece saatlerinde de kentin kuzey ve doğusunda aralıklarla devam etmesi beklendiği ifade edilen açıklamada, yarın öğle saatlerine kadar kentin doğusunda görülecek kar yağışının, öğleden sonra kenti terk edeceği, ancak soğuk havanın il genelinde etkili olmasının beklendiği kaydedildi.


    Fotoğraf: Faik Taşer (Beylikdüzü)

    HABER 7




    İstanbul´da beklenen kar başladı Yorumları