Abdullah Gül'e lazerle işlenmiş portre!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-05-2012 (20:56)   Son Mesaj: 01-05-2012 (20:56)    Cevap: 0    Gösterim: 557  

    01-05-2012

    Abdullah Gül'e lazerle işlenmiş portre!

    Abdullah Gül'e lazerle işlenmiş portre!
    Abdullah Gül'e lazerle işlenmiş portre!

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ)'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e öğrenciler lazerle işledikleri portresini hediye etti.

    Bazı ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bolu'ya gelen Cumhurbaşkanı Gül, Gazelle Otel'de hayırseverlere ve işadamlarına plaket takdim törenin ardından Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret etti. Gül, daha sonra AİBÜ'ye ziyarette bulundu.

    AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ve öğretim üyeleri tarafından karşılanan Gül, rektörlükte Prof. Dr. Coşkun'dan üniversitedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    Ziyarette Rektör Coşkun, Cumhurbaşkanı Gül'e çini tabak hediye ederken Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri de Gül'e lazerle işledikleri portresini hediye etti. Abdullah Gül, rektörlükten ayrılırken öğretim üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Geceyi Bolu'daki bir otelde geçirecek olan Gül, yarın Düzce'de ziyaret ve incelemelerde bulunacak.




    Abdullah Gül'e lazerle işlenmiş portre! Yorumları