Atakan'ın Facebook'undaki ilginç mesajlar   Konuyu açan: Saatte1   Ä°lk Mesaj: 09-11-2013 (13:14)   Son Mesaj: 09-11-2013 (13:14)    Cevap: 0    Gösterim: 614  

    09-11-2013

    Atakan'ın Facebook'undaki ilginç mesajlar

    Atakan'ın Facebook'undaki ilginç mesajlar
    Atakan'ın Facebook'undaki ilginç mesajlar

    Hatay'daki eylemler esnasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan isimli gencin facebook hesabında Suriye'de katliam yapan Beşşar Esed'e büyük övgüler içerisinde olduğu anlaşıldı.

    Hatay'daki eylemler esnasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan isimli gencin facebook hesabında Suriye'de katliam yapan Beşşar Esed'e büyük övgüler içerisinde olduğu anlaşıldı. Hatay'da, ODTÜ protestolarına destek vermek için düzenlenen eylemde polisle göstericiler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmalarda Ahmet Atakan hayatını kaybederken, Atakan'ın ölüm nedeni olarak polisin attığı gaz kapsülü işaret edildi. Ancak daha sonra ön otopsi raporu ortaya çıktı ve bu iddia yalanlandı.

    "SENİN NUR YÜZÜN İÇİN"

    Ahmet Atakan'ın facebook hesabında ise ilginç mesajlar dikkatler kaçmadı.Â*Esed'ın fotoÄŸraflarını paylaÅŸan ve katliamcı Suriye liderine övgüler düzen Ahmet Atakan'ın ÅŸu mesajları dikkat çekti:

    "Senin nur yüzünle yola çıktık. Senin direnişinle. Senin için diz çöküp ellerimizi semaya kaldırıp dualarımızla yüreklerimizle, onurumuzla, desteklerimizle seninleyiz. Sen var oldukça sen yaşadıkça sen göründükçe seninleyiz."

    ÖLÜM BİZİ ÇAĞIRIYOR

    Atakan'ın Twitter'daki kişisel sayfasına "ölüm bizi çağırıyor, hoş geldi, sefa geldi" ve "ölüm bize şahadettir biz korkmayız ölümden, boyun eğmek sefalettir, biz korkmayız zalimden" mesajları yazdığı görüldü.

    FACEBOOK'TAKÄ° MESAJLAR SÄ°LÄ°NDÄ°

    Öte yandan Ahmet Atakan'ın ölümünün ardından facebook hesabındaki bu mesajların silinmesi kafalarda soru iÅŸaretlerinin oluÅŸmasına sebep oldu.Â*









    Atakan'ın Facebook'undaki ilginç mesajlar Yorumları