O ODTÜ'lü öğrenci kız bakın kim çıktı   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 09-06-2013 (12:12)   Son Mesaj: 09-06-2013 (12:12)    Cevap: 0    Gösterim: 677  

    09-06-2013

    O ODTÜ'lü öğrenci kız bakın kim çıktı

    O ODTÜ'lü öğrenci kız bakın kim çıktı
    O ODTÜ'lü öğrenci kız bakın kim çıktı

    ODTÜ'de başörtülüleri taciz eden kız öğrencilerden biri barış için merdiven boyarken görüntülendi.

    ODTÜ'de başörtülüleri taciz eden kız öğrencilerden biri barış için merdiven boyarken görüntülendi. Dün Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde yaşanan olayda bir grup öğrenci, başörtülü oldukları için iki bayanı taciz ederek kampüsten çıkarmaya çalışmıştı.

    O saldırgan öğrencilerden birisinin sosyal medyaya düşen fotoğrafı alay konusu oldu. Kadın öğrenci elinde fırçayla "barış" için merdiven boyarken görüntüleniyor. Bu fotoğraf, başörtülülere saldıran öğrencinin samimiyetini de ortaya koyuyor.

    Başörtülüye saldırıya ODTÜ mezunları karşı çıktı ODTÜ Mezunlar Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Öztürk, ODTÜ'de başörtülü öğrencilere yönelik sözlü saldırıyla ilgili, bütün ODTÜ mezun ve öğrencilerini ifade özgürlüğüne yapılan saldırıları kınamaya çağırdı.

    ODTÜ'de' rezalet' denilecek görüntüler ‘Mahalle baskısı' dedikleri bu olsa gerek. Her seferinde sözde özgürlük ve demokrasi için dil döken, basın açıklamaları yapan ve meydanlara inen bazı gruplar, başörtülülere ‘özgürlük' hakkı tanımadı.





    O ODTÜ'lü öğrenci kız bakın kim çıktı Yorumları