Ä°ÅŸte Hülya AvÅŸar'ın ErdoÄŸan'a sorduÄŸu iki soru   Konuyu açan: Saatci   Ä°lk Mesaj: 09-05-2013 (12:13)   Son Mesaj: 09-05-2013 (12:13)    Cevap: 0    Gösterim: 527  

    09-05-2013

    İşte Hülya Avşar'ın Erdoğan'a sorduğu iki soru

    İşte Hülya Avşar'ın Erdoğan'a sorduğu iki soru
    İşte Hülya Avşar'ın Erdoğan'a sorduğu iki soru

    Hülya Avşar, Erdoğan'la Gezi olayları sırasında yaptığı görüşmeye ilişkin yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan'a sorduğu o iki soruyu da açıkladı.

    Hülya Avşar, Erdoğan'la Gezi olayları sırasında yaptığı görüşmeye ilişkin yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan'a sorduğu o iki soruyu da açıkladı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Hülya Avşar katıldığı bir televizyon programında Başbakanlık'ta konuşulanları ilk kez açıkladı.

    AvÅŸarÂ* konuÅŸmasına, ''Belki burada söylemem yanlış olacak. Bilemiyorum ama söylemek istiyorum ÅŸu anda. BaÅŸbakana 2 soru sordum. Önce söylemek istemediÄŸim. Ama ÅŸimdi söylersem artık üzerinden zaman da geçti.''ÅŸeklinde baÅŸlayarak sorduÄŸu iki soruyu açıkladı;

    ''İlk sorum Başbakana şeydi, "Sizin psikolog bir danışmanınız var mı?" dedim. Var tabi dedi. Sanırım siz dinlemiyorsunuz o zaman dedim. Etkileyemiyorlar sizi anlamında. O anda bir şeylerin yanlış gittiğine inanıyordum. Ben tamamen duygusal tarafındayım. Teknik kısmını çok iyi bilmiyor olabilirim.

    İkinci sorum da, ikinci sorum değil, bir süre sonra da ikinci söylediğim önemli şeyde de sizin de çok hatalarınız var dedim. O zaman lütfen söyleyin bana hatalarımı dedi."







    İşte Hülya Avşar'ın Erdoğan'a sorduğu iki soru Yorumları