Çakar: Burada olsaydı suratına tükürürdüm   Konuyu açan: Gündemci   Ä°lk Mesaj: 09-04-2013 (12:12)   Son Mesaj: 09-04-2013 (12:12)    Cevap: 0    Gösterim: 495  

    09-04-2013

    Çakar: Burada olsaydı suratına tükürürdüm

    Çakar: Burada olsaydı suratına tükürürdüm
    Çakar: Burada olsaydı suratına tükürürdüm

    Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, katıldığı programda Cumhuriyet gazetesi köşe yazarlarından Cüneyt Arcayürek'e tepki gösterdi.

    Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, katıldığı programda Cumhuriyet gazetesi köşe yazarlarından Cüneyt Arcayürek'e tepki gösterdi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Habertürk televizyonunda seyirciyle buluşan "Söz Sende" programına konuk olan Ahmet Çakar, Balçiçek İlter'in sorularını yanıtladı.

    Son günlerin tartışılan ismi Cüneyt Arcayürek'in CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül'ün eÅŸi Hayrunnisa Gül ve BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın eÅŸi Emine ErdoÄŸan hakkında yazdığı yazıya da deÄŸinen Çakar, "Burada olsaydı suratına tükürürdüm." dedi. Ä°ÅŸte Çakar'ın Arcayürek'e söylediÄŸi sözlerden bazıları:Â*

    "Bilmem o beyin hanımı, çoluğu, çocuğu var mı? Birgün bir terslenir, neye uğradığını şaşırır, o acıyı yaşar. Çok açık konuşuyorum, şu anda burada olsa suratına tükürürüm, kimse kızmasın. Hayatımda her türlü eleştiriye açığım ama suratına tükürürüm."

    Programın sunucusu Balçiçek İlter de Cüneyt Arcayürek'in 'nefret suçu' işlediğini iddia etti.

    ARCAYÜREK BÖYLE HAKARET ETMİŞTİ

    Arcayürek, pazar günü kaleme aldığı yazısında neler yazmıştı?Â*

    "30 Ağustos resepsiyonu. At gözlüğüne benzer türban. İki kaş, iki göz, bir burun ve ağzı açık. Bir de eli. İlla ki baştan aşağı örtülü başkumandan (Cumhurbaşkanı) eşi Hayrünnisa Hanım'ın elini sıkarken, önünde baştan aşağı kapalı siyahlar giymiş, şişmanlıktan adeta yuvarlanarak yürüyen eşi Emine Hanım; John Kerry ile bir zamanlar dostu olan Obama'nın açıklamalarına aklı takılı..."

    Haber 7

    Cüneyt Arcayürek'e tepki çığ gibi büyüyor Cumhuriyet gazetesi yazarı Cüneyt Arcayürek, Hayrunnisa Gül ve Emine Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulundu.

    Arcayürek'ten Emine Erdoğan'a ve Hayrunnisa Gül'e hakaret Cumhuriyet gazetesi yazarı Cüneyt Arcayürek, Hayrunnisa Gül ve Emine Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulundu.





    Çakar: Burada olsaydı suratına tükürürdüm Yorumları