PKK'lı cenazesinde olay çıktı!   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 08-29-2013 (10:27)   Son Mesaj: 08-29-2013 (10:27)    Cevap: 0    Gösterim: 559  

    08-29-2013

    PKK'lı cenazesinde olay çıktı!

    PKK'lı cenazesinde olay çıktı!
    PKK'lı cenazesinde olay çıktı!

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında 2008 yılında çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirilen PKK'lı Aydın Engüder'in cenazesinin defnedilmesinin ardından gerginlik çıktı.

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında 2008 yılında çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirilen PKK'lı Aydın Engüder'in cenazesinin defnedilmesinin ardından gerginlik çıktı. Yüksekova kırsalında 2008 yılında çıkan çatışmada öldürülen Yüksekova nüfusuna kayıtlı PKK'lı Aydın Engüder'in İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazesinin ilçede toprağa verilmesinin ardından gerginlik çıktı. Cenazenin defnedilmesinden sonra Cengiz Topel Caddesi'nde bir araya gelen yüzü kapalı bir grup gösterici, yürüyüşe geçerek Eczaneler Sokağı'nda bekleyen polis araçlarına taş ve havai fişek attı. Güvenlik güçleri gruba gaz bombaları ve plastik mermi ile müdahale etti. Polisle göstericiler arasındaki gerginlik sürerken, esnaf da kepenk kapattı.

    Kaynak: İHA





    PKK'lı cenazesinde olay çıktı! Yorumları