Adana'da patriot hareketliliği!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 08-29-2013 (10:26)   Son Mesaj: 08-29-2013 (10:26)    Cevap: 0    Gösterim: 490  

    08-29-2013

    Adana'da patriot hareketliliği!

    Adana'da patriot hareketliliği!
    Adana'da patriot hareketliliği!

    Suriye'nin başkenti Şam'da bin 300 sivilin yaşamını yitirdiği kimyasal saldırının ardından bu ülkeye askeri hareket başlayacağı konuşulurken Adana'nın merkez Seyhan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda kurulan patriot sisteminin bulunduğu bölgenin çevresi 5 metre yüksekliğindeki duvarla kapatıldı.

    Suriye'nin başkenti Şam'da bin 300 sivilin yaşamını yitirdiği kimyasal saldırının ardından bu ülkeye askeri hareket başlayacağı konuşulurken Adana'nın merkez Seyhan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda kurulan patriot sisteminin bulunduğu bölgenin çevresi 5 metre yüksekliğindeki duvarla kapatıldı. Suriye'nin başkenti Şam'da bin 300 sivilin yaşamını yitirdiği kimyasal saldırının ardından bu ülkeye askeri hareket başlayacağı konuşulurken Adana'nın merkez Seyhan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda kurulan patriot sisteminin bulunduğu bölgenin çevresi 5 metre yüksekliğindeki duvarla kapatıldı. Geçtiğimiz ocak ayında Hollandalılar tarafından kurulan patriot sisteminin çevresinde de güvenlik kamerası kurulduğu gözlendi.

    Bir ay önce kışlanın çevresine duvar örüldüğünü kaydeden mahalle sakinleri ise, gelişmelerden rahatsız olduklarını söyledi. Patriotların gelebilecek saldırılara karşı güvenci olduğunu ancak yeterli olup olmadığı konusunda endişeli olduklarını belirten vatandaşlar, "Bu füzeler her ne kadar gelebilecek saldırılara karşı kurulmuş olsa da biz de tedirginliğe neden oluyor. Her an kötü bir şey olacak diye gerginlik içinde bekliyoruz" dedi.

    İNCİRLİK'TE RUTİN UÇUŞLAR

    Öte yandan Suriye'ye düzenleneceği ileri sürülen hava operasyonunda kullanılması gündeme gelen Adana'daki İncirlik Üssü'nde ise rutin hareketlik yaşandı. Öğleden sonra İncirlik'ten 2 F-16 ile 3 kargo uçağının havalandı, Bir süre sonra savaş uçaklarıyla birlikte bir kargo uçağı üsse iniş yaptığı gözlendi. Bu uçuşlar 'rutin' olarak değerlendirildi





    Adana'da patriot hareketliliği! Yorumları