Örgütten ayrılanlarla PKK çatıştı!   Konuyu açan: Savrozi   Ä°lk Mesaj: 08-25-2013 (09:45)   Son Mesaj: 08-25-2013 (09:45)    Cevap: 0    Gösterim: 318  

    08-25-2013

    Örgütten ayrılanlarla PKK çatıştı!

    Örgütten ayrılanlarla PKK çatıştı!
    Örgütten ayrılanlarla PKK çatıştı!

    PKK, aralarında Nizamettin Taş ve Osman Öcalan'ın da bulunduğu eski üst düzey yöneticilerine saldırı girişiminde bulundu. Çatışmada 1 PKK'lı yaralandı.

    PKK, aralarında Nizamettin TaÅŸ ve Osman Öcalan'ın da bulunduÄŸu eski üst düzey yöneticilerine saldırı giriÅŸiminde bulundu. Çatışmada 1 PKK'lı yaralandı. Erbil'e baÄŸlı Köysancak ilçesinde PKK militanı 3 kiÅŸi, örgütün eski yöneticileri Nizamettin TaÅŸ ve Abdullah Öcalan'ın kardeÅŸi Osman Öcalan'ın evlerinin karşısınaÂ*gizliÂ*kameraÂ*yerleÅŸtirdikleri fark edildi. Militanlar, 24 saat sonra kameraları almaya geldiklerinde suç üstü yakalandı. Kandil'den gelen PKK'lılarlaÂ*örgütün eski üyeleri arasında çıkan çatışmada birÂ*PKK'lı yaralandı,Â*diÄŸer iki PKK'lıdan biriÂ*yakalandı, üçüncü kiÅŸi ise kaçmayı baÅŸardı.

    Köysancak Emniyeti, olayla ilgili incelemeleriniÂ*sürdürüyor.

    Nizamettin TaÅŸ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayı doÄŸrularken, büyük bir tehlike atlattıklarını söyledi.Â*Saldırı için "BaÅŸarsalardıÂ*toplu katliam gibi bir ÅŸey düşünmüşler" diyen TaÅŸ, olayı şöyle anlattı:

    "DaÄŸdan gelen 3Â*kiÅŸi, evlerimizin önüne kamera yerleÅŸtiriyor. Biz tesadüfen o kamerayı bulduk. KamerayıÂ*24 saate göre ayarladıkları için akÅŸam tekrarÂ*Erbil plakalı bir otomobil ile geldiler. Onlar, kamerayı almak isterken bizimkiler,Â*yakalamak istedi. Bu sırada arbede yaÅŸandı. Maalesef PKK'lılarlaÂ*eski PKK'lılar arasındaÂ*çatışma çıktı."





    Örgütten ayrılanlarla PKK çatıştı! Yorumları